'NAŠE NAMJERE SU ISKRENE I ČASNE' / Legenda im donijela zadnji naslov prvaka, a Torcida ga je sada brutalno izvrijeđala

Image
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Udruga Naš Hajduk na dražbi održanoj u četvrtak u Zagrebu otkupila je 2000 dionica koje su pripadale Igoru Štimcu

30.3.2023.
14:51
Ivo Čagalj/Pixsell
VOYO logo

Hajdukova navijačka skupina Toricida objavila je na Facebooku da bivši igrač i trener, čovjek s kojim su Bijeli 2005. osvojili zadnji naslov prvaka Hrvatske, Igor Štimac više nije dioničar Hajduka nakon što je udruga Naš Hajduk na dražbi održanoj u četvrtak u Zagrebu otkupila njegovih 2000 dionica.

Image
NE SKRIVA PONOS /

Štimac odveo Indiju do novog trofeja pa se oglasio: Za reprezentaciju zabio i bivši igrač hrvatskog prvoligaša

Image
NE SKRIVA PONOS /

Štimac odveo Indiju do novog trofeja pa se oglasio: Za reprezentaciju zabio i bivši igrač hrvatskog prvoligaša

Štimac je, podsjetimo, zbog izgubljenog sudskog spora s biznismenom Dragutinom Kamenskim ostao bez 200 tisuće dionica Hajduka (0.37 % temeljnog kapitala), koje su prodane na dražbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Facebook objavu Torcide prenosimo u cijelosti:

"[NAŠ HAJDUK KUPIO 2000 NOVIH DIONICA: OVRŠENI DUŽNIK IGOR ŠTIMAC VIŠE NIJE DIONIČAR HAJDUKA!]

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neprijatelj Torcide, oličenje svega što nismo željeli da naš Klub bude i simbol vremena za koje smo čvrsto odlučili da se neće ponoviti, utjelovljenje svega protiv čega smo se gotovo dva desetljeća borili. Onaj koji je navijače nazivao razbojnicima i žicarima, blatio i vrijeđao, a pri tome se nije libio šurovati s raznim polusvijetom, od danas više nije njegov dioničar!

Od čekića na stolu 2005. godine do današnje javne dražbe na kojoj smo kupili 2000 (0,37 %) dionica za 123.600 eura s kojima smo stigli do 30,49 % dionica Kluba vodilo nas je srce i vjera u Hajduk koji je pošten, transparentan i članski klub odnosno sve ono što kokošari, kriminalci, političari, mutikaše i njihova svita nisu željeli da bude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nismo odustali od svoga Kluba niti smo ga pustili strvinarima. Naše su namjere oduvijek iskrene i časne, s jedinim ciljem: uspješni Hajduk u rukama onih koji ga najviše vole - njegovih navijača.

O tvojim namjerama i ciljevima najviše govore poslovni 'uspjesi', ortaci i tvoji glasnogovornici, pa ti jedino možemo ponoviti: Igore, od**bi!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasili su se i iz udruge Naš Hajduk:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Zagrebu je danas održana usmena javna dražba na kojoj je ponuđeno 2.000 (0,37%) dionica Hajduka, a koje je Naš Hajduk kupio za 123.600 eura te se popeo na 30,49% dionica Kluba.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izjavu je dao predsjednik Našeg Hajduka Dino Marković.

''Kao i dosad pratili smo situaciju s dionicama Hajduka i iskoristili priliku da povećamo svoj vlasnički udio. Ovaj paket dionica manji je od onih koje smo prethodno kupovali, ali za navijače i članove Kluba ima veliku simboliku jer smo ovom kupovinom raskinuli i zadnju sponu Igora Štimca s Hajdukom uklonivši ga s liste dioničara Kluba. Riječ je o osobi koja je svojedobno prijetila Torcidi i koja je dugi niz godina sustavno blatila, vrijeđala, omalovažavala i izrugivala navijače te obezvrjeđivala ideju poštenog, transparentnog i članskog Hajduka'', prenosi Markovićevu izjavu Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo