Hrvatska mora igrati samo na Maksimiru! Evo i zašto!

Odluka da će Vatreni sve utakmice kvalifikacija odigrati u Zagrebu, podigla je buru negodovanja u Splitu.

17.4.2013.
10:23
VOYO logo

"Moja je želja Split. A što će odlučiti Izvršni odbor i predsjednik Šuker, to je na njima", rekao je Igor Štimac i nadodao:

"Ja generalno mislim da reprezentaciju jednako zaslužuju svi gradovi. Ali je nemoguće svima udovoljiti, a zadovoljan može biti samo jedan tko dobije domaćinstvo. Ne želimo poći od pretpostavki da svima udovoljimo. Mi smo kao nova garnitura u savezu, Davor s jedne strane kao predsjednik i ja s druge kao izbornik pokazali želju da mijenjamo sve što je bilo loše u prethodnim godinama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šuker je najavio da će Vatreni Belgiju ipak dočekati na Maksimiru, što je navijače u Splitu podiglo na noge. No, Štimac mu je stao u obranu.

"Malo su kroz neke medije napuhane te izjave. Činjenica je da Šuker već idući tjedan stiže u Split na sastanak, da vidi kako teku radovi na Poljudu. Ne bi to radio da misli zaobilaziti Split u budućnosti. A činjenica je da Poljud ima nedostataka, poput brojača na ulazima, ali i da je atmosfera tamo znala biti negativna. Zato ćemo vjerojatno igrati na Maksimiru", rekao je za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo