Izbornik poručio: ‘Ostavite mi Ćorluku na miru!’

‘Presretan sam što je zaigrao za Lokomotiv i što je imao zapažen nastup. Ne možete ni zamisliti kakav pakao zbog tih tetiva prolazi taj mladić. Treba mu skinuti kapu svaki put kad zaigra’, izjavio je Igor Štimac o nastupu Vedrana Ćorluke za Lokomotiv.

Ćorluka je, podsjetimo, propustio kvalifikacijski susret Hrvatske i Belgije zbog ozljede Ahilove tetive, no proteklog je vikenda nastupio svih 90 minuta za Lokomotiv te asistirao suigraču za jedini pogodak svog kluba koji je pobijedio Rubin Kazan.

“Ostavite mi Ćorluku na miru. Presretan sam što je zaigrao za Lokomotiv i što je imao zapažen nastup. Ne možete ni zamisliti kakav pakao zbog tih tetiva prolazi taj mladić. Treba mu skinuti kapu svaki put kad zaigra. Veseli me što je nastupio, to možda znači da će biti spreman za sljedeće kvalifikacijske utakmice. Ne trebam ni napominjati koliko Vedran znači reprezentaciji. Naravno, siguran sam da će se i u klubu, kao i mi u reprezentaciji, brinuti o njemu i njegovu zdravstvenom stanju”, izjavio je za Večernjak izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac.

Povratak na Net.hr