IGOR BIŠĆAN UOČI PRVENSTVENOG DERBIJA: / 'Bojim se, svaki trener strahuje od tih situacija'

Image
Foto: Pixsell

Rijeka i Lokomotiva nakon kup susreta u subotu igraju utakmicu u prvenstvu

7.12.2018.
16:25
Pixsell
VOYO logo

Igor Bišćan nastavio je sa pobjedničkim nizom na klupi Rijeke. U četvrtfinalu nogometnog Kupa Hrvatske Rijeka je pobijedila Lokomotivu sa 1-0, a sutra iste momčadi igraju revanš u prvenstvu.

"Sigurno da nas očekuje jako zahtjevna utakmica u što smo se mogli uvjeriti u ovoj zadnjoj protiv momčadi koja je još uvijek ispred nas na tablici i koja je ove jeseni igrala jako dobro i postizala vrlo dobre rezultate", rekao je Bišćan za SN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjesni smo da ćemo morati biti možda čak i bolji nego u utorak, ako želimo sva tri boda, a želimo. Pred nama je izravni suparnik u borbi za vrh i ovo je prilika da pred svojim navijačima nastavimo pozitivan niz i ovu polusezonu na najljepši način privedemo kraju", dodao je.

'Svaki trener strahuje da izgubi stožerne igrače'

"Prijelazni rok mogao bi značajno utjecati na proljetni sastav Rijeke. Svaki ozbiljan klub s približavanjem prijelaznog roka mora sve intenzivnije razmišljati o tome. Rijeka kao i slični klubovi osuđena je na velike fluktuacije igrača i vidjet ćemo što će nam donijeti zima. Sve ovisi o odlascima", naglasio je Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bojim se. Svaki trener strahuje od tih situacija da izgubi stožerne igrače. Nikad nije lako da se poklopi tako i igrač koji stigne kao zamjena odmah se uklopi. Nekada to jednostavno nije moguće, ali to je sudbina svakog trenera i s time se moraš pomiriti. Vrijeme će sve pokazati", zaključio je trener Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo