BORBENA HRVATSKA / Igor Bišćan nakon plasmana mladih Vatrenih na Euro: 'Dečki su pokazali da se bore za reprezentaciju svime čime imaju'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Europsko prvenstvo na rasporedu je od 21. lipnja do 8. srpnja 2023. godine, a ždrijeb skupina na rasporedu je 18. listopada u Bukureštu

27.9.2022.
21:42
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska reprezentacija do 21. godine plasirala se na Europsko prvenstvo 2023. godine nakon lutrije jedanaesteraca u Vejleu protiv Danske. Konačan rezultat u regularnom vremenu bio je 2-1 za Dance, a budući da je isto toliko bilo i za Vatrene u prvom susretu išlo se u produžetke pa i jedanaesterce. Pogotke za Dansku postigli su O'Riley i Frendrup, a Matanović je bio jedini strijelac za mlade reprezentativce.

Image
BRAVO DEČKI! /

Mladi Vatreni idu na Euro: Nakon drame i jedanaesteraca Bišćan boysi slomili Dance

Image
BRAVO DEČKI! /

Mladi Vatreni idu na Euro: Nakon drame i jedanaesteraca Bišćan boysi slomili Dance

Momci su ostvarili ogroman uspjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Komentar na ovih 120 minuta slobodno možemo prebaciti na cijele ove kvalifikacije, posebno na zadnjih nekoliko utakmica. Drama je stalno bila na vrhuncu. Dečki su pokazali da se bore za reprezentaciju svime čime imaju. Kvaliteta nikad nije bila upitna. Ušli smo loše u utakmicu, ali momci su reagirali fantastično. Kapa im do poda, ostvarili su ogroman uspjeh za naš nogomet, ali i za sebe. Ponosan sam na njih, ali bio bih jednako ponosan i da nismo prošli", rekao je Izbornik Igor Bišćan.

Ovako se bori za reprezentaciju

"Pokazali su kako se bori za svoju zemlju. Presretan sam i spremit ćemo se dobro za Euro, ali najprije ćemo proslaviti. Zaslužili smo proslaviti, nije nam bilo lagano u posljednjim utakmicama i zato je ovo sve skupa još slađe. Imali smo problema sa zdravljem i s ozljedama. Momčad je bila bez nekoliko ključnih igrača, ali nismo se žalili i ostvarili smo cilj. Sad se trebamo odmoriti, ostati jaki i imat ćemo što pokazati u lipnju iduće godine na Euru", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europsko prvenstvo na rasporedu je od 21. lipnja do 8. srpnja 2023. godine, a ždrijeb skupina na rasporedu je 18. listopada u Bukureštu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo