IBRAHIMOVIĆEVO OBEĆANJE ZATRESLO MLS: / Može li veliki majstor uistinu ovo postići!?

Image
Foto: AFP

Zlatan Ibrahimović je preselio u MLS prošle godine

19.2.2019.
16:56
AFP
VOYO logo

Nakon veličanstvene karijere u ponajboljim klubovima najjačih europskih liga švedski napadač Zlatan Ibrahimović u ožujku prošle godine okrenuo je novu stranicu i otisnuo se u Los Angeles Galaxy za koji nastupa u MLS-u.

Fantastično predstavljanje publici u konačnici nije pretvoreno u završetak iz snova u smislu proboja kluba u doigravanje za naslov, no Ibrahimović je s 22 pogotka u 27 utakmica dokazao da nije prestar stigao u novo okruženje. A pred novu stiže obećanje igrača koji je u karijeri postigao više od 500 pogodaka - a taj jubilarni Torontu popratio je riječima: 'Sretan sam zbog njih, bit će pamćeni kao moja 500. žrtva' – i ono zvuči poprilično upozoravajuće za druge momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rušenje rekorda

"Predstojeća sezona završit će sa mnom na tronu", poručio je Ibrahimović prilikom predstavljanja dresa i, prenosi As, odaslao prijetnju konkurenciji:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ove ću vam sezone nešto donijeti. Srušit ću sve rekorde MLS-a u ovoj sezoni."

Lani je Ibrahimović bio drugi strijelac lige iza rekordera Josefa Martineza koji je zabio rekordan 31 gol u sezoni. Osnovni dio nove sezone započinje 2. ožujka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo