VIDEO: / Novi skandal! Ibrahimovic ga opalio u glavu, pa zatim ismijao!

9.9.2014.
18:37
VOYO logo

Naime, nogometasi Austrije bili su jako ljuti zbog toga sto je svedski napadac prosao bez crvenog kartona, iako se na snimci jasno vidi kako je Ibra udario nogometasa Bayern Munchena u glavu.

Naravno, kada su se Austrijanci obrusili na njega, Ibrahimovic je odlucio uzeti stvari u svoje ruke, naglasivsi kako je to udarca doslo sasvim slucajno, te da je i razlog razlika u visini dvojice nogometasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Alaba je naletio na mene dva puta i treci put sam pokusao zastititi loptu, a on ima 150 ili 160 centimetara i jasno je da je sam naletio na moj lakat. Sudac je dosudio slobodan udarac, tako da je imao situaciju pod kontrolom. Ako nije, onda me treba kazniti na 40 utakmica neigranja”, rekao je Ibrahimovic.

//www.youtube.com/embed/CwhiJMI93Yk

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alaba je istaknuo kako ga je Ibrahimovic namjerno udario, dok je njegov suigrac Aleksandar Dragovic optuzio glavnog suca dvoboja Pavela Kraloveca da se preplasio sjajnog svedskog napadaca.

“To je za mene crveni karton, ali glavni sudac se boji Zlatana”, rekao je Dragovic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahimovic je, inace, protiv Austrije odigrao jubilarni stoti mec u dresu reprezentacije, i bio je asistent u jedinom golu Svedske, a utakmica je zavrsena rezultatom 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo