IBRAHIMOVIĆ NAJAVIO POVRATAK: /

Genijalni švedski napadač ima samo jedan cilj, a on će oduševiti navijače Uniteda

Image
Foto: AFP
27.10.2017.
9:34
AFP
VOYO logo

Švedski napadač izvan akcije je od travnja kada su mu stradali ligamenti koljena i skratili mu odličnu debitantsku sezonu u engleskom nogometu u kojoj je postigao 28 golova u 46 odigranih utakmica. Dokazao je ovaj 36-godišnjak svima koji su u njega sumnjali da je sposoban igrati nogomet na najvišoj razini unatoč igrački poodmakloj dobi pa danas više nema onih koji sumnjaju, već samo onih koji očekuju ili se boje njegova povratka.

"Rekao sam da ću se vratiti kako bih završio ono što sam započeo", kazao je Ibrahimović Thierryju Henryju u subotnjoj emisiji Sky Sports Premier League dodavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve što sam gradio u prvoj sezoni – a osvojili smo tri trofeja – završilo je na način na koji nisam priželjkivao. Niti ga je itko drugi priželjkivao, posebice zbog razvoja sezone. Cilj je naslov u Premier ligi, a ono započeto u prvoj završit ćemo u mojoj drugoj sezoni."

Osvrnuo se potom na ozljedu i oporavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lako mi je u tom trenutku bilo reći da ću se vratiti, imao sam pred sobom izazov – vratiti se i ponovno zaigrati. Nikad nisam imao neku težu ozljedu, a svi oni koji su govorili 'gotovo je' ili 'prestar je' bili su okidač koji mi je dao energiju i cilj. Ja sam taj koji iskušava krajnje granice onoga što mogu, koliko može podnijeti moje tijelo, a dovedete li se u stanje da razmišljate koliko ćete još dugo igrati onda počinjete oklijevati. Izaći ću kao što sam i ušao, ne šepajući, nego onako kako želim. Bude li to potrebno, hodat ću i po vodi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo