I ON JE IMAO SUZU U OKU: / Ibrahimović ostavio dres ondje gdje je sve počelo

Image
Foto: Screenshot

Emotivan je video-uradak, ujedno i sjajna reklama za Volvov model V90, Zlatan Ibrahimović objavio na službenom Facebook-profilu opraštajući se od švedske nogometne reprezentacije.

26.6.2016.
14:07
Screenshot
VOYO logo

Posljednji pogled na tribine koje su do koji trenutak ranije skandirale njegovo ime, gašenje reflektora na njima kojima je označeno zatvaranje jednog poglavlja karijere sjajnog 34-godišnjeg napadača i sjedanje u automobil zajedno s obitelji, dio su uvodnih kadrova četiri minute dugog zapisa.

Image
Foto: Screenshot/Facebook
Image
Foto: Screenshot/Facebook

Upućuje se potom obitelj Ibrahimović u nepoznatom pravcu i stižu – ondje gdje je sve počelo. Kvartovsko igralište na kojem je ponajbolji napadač današnjice napravio prve nogometne korake, a koje danas nosi njegovo ime. Dres u kojem je odigrao posljednje minute svoje reprezentativne karijere Ibrahimović potom stavlja na ogradu igrališta uz poruku: "Gdje jedna priča završava, druga počinje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stiglo je vrijeme da objesim dres i predam ga sljedećoj generaciji", pojašnjava Ibrahimović pred kojim je nastavak klupskog dijela karijere. Vjeruje se u Manchester Unitedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo