hrvatska je na nogama / I 'modri' su za Milu! Dinamovci nakon pobjede nad Interom poslali poruku podrške bolesnoj djevojčici

Image
Foto: GNK Dinamo/Instagram

U akciju pomaganja dvogodišnjoj djevojčici Mili, koja boluje od leukemije, su se pridružili i igrači GNK Dinama

30.3.2019.
20:19
GNK Dinamo/Instagram
VOYO logo

Roditeljima teško bolesne Mile dana je nova nada da će svojoj kćeri eksperimentalnim liječenjem spasiti život. 

Jer pomogli su svi - i koji imaju i koji nemaju. Ujedinili su se sportaši. Modrić, Rakitić, Srna, Balić, Duvnjak. Dario Šarić, koji je igrao za Philadelphiju, u koju i Mila ide na liječenje, na Instagramu je na engleskom objasnio o čemu se radi i pozvao Amerikance da pomognu. Pomoć se prikuplja po kafićima, pekarama, frizerskim salonima. Milina karta za Ameriku je kupljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A u akciju pomaganja Mili su se pridružili i igrači GNK Dinama, koji su u subotu u popodnevnom terminu od 16.30 sati pobijedili Inter 1-0 golom Nikole More.

Nakon pobjede nad zaprešičanima, igrači modrog kluba objavili su zajedničku fotografiju iz svlačionice, a igrači su držali natpis 'Svi za Milu', uz fotografiju klupskog grba. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaki igrač pojedinačno je uplatio zasad nepoznati iznos za liječenje dvogodišnje djevojčice. Trenutno stanje akcije možete pratiti OVDJE.

Oni koji žele uplatiti novac mogu to učiniti na račun: HR3641330063110002644 na ime Marin Rončević, opis plaćanja obavezno - “darovanje za zdravstvene potrebe - liječenje Mile Rončević”. Za plaćanja iz inozemstva, BIC/SWIFT je SKOVHR22.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo