HRVATSKI NAVIJAČI TO NE KORISTE / Huligani u neredima u Ateni koristili letvu s čavlima, željezne cijevi, noževe: Sve su to donijeli Grci?!

Image
Foto: Profimedia

Na mjestu sukoba su nađeni krvavi dijelovi odjeće, prazne staklene boce, dva noža, na jednom je bilo i tragova krvi. Pronađena je i letva kroz koju su zabijeni čavli kako bi se koristila kao oružje. I ona je bila krvava, kao i još jedan komad drveta. Pronađena je i željezna cijev od 180 cm

9.8.2023.
19:53
Profimedia
VOYO logo

U sukobu Bad Blue Boysa i AEK-ovih huligana, preminuo je jedan navijač grčkog kluba. Unesrećeni je podlegao ozljedama dobivenim od oštrice noža, a najnovije informacije kazuju kako je Grka ubio - Grk. Utakmica je odgođena, a policija je sada objavila detalje sukoba, kao i ''rekvizite'' koje je pronašla na mjestu ubojstva.

Image
sportski (ne)prijatelji? /

Stigla oštra reakcija Dinama: 'Žalosni smo što AEK bježi od odgovornosti, podiže tenzije'

Image
sportski (ne)prijatelji? /

Stigla oštra reakcija Dinama: 'Žalosni smo što AEK bježi od odgovornosti, podiže tenzije'

''Policija je oko 22:55 dobila informaciju da se u Ateni pojavilo nekoliko automobila s hrvatskim tablicima koje su označene kao potencijalno opasne. Navijači su vozila napustili na željezničkom kolodvoru i tamo se počeli okupljati, a ubrzo su s kolodvora stigli i navijači AEK-a", a zatim objavili i kako je do sukoba došlo. Zanimljivo, informacija je postojala, ali reakcije nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odmah nakon toga izbio je brutalan sukob. Obje strane su bacale baklje i koristile sve vrste oružja koje su im bile dostupne. Policijske snage su uspjele brzo reagirati i prekinuti sukob te rastjerati većinu navijača, a trojica su odmah uhićena. Nedugo nakon tučnjave policija je uhitila još jednu osobu, od ranije poznatu kao pripadnika navijačke skupine koja podržava grčki Panathinaikos.''

Ovakve 'rekvizite' Hrvati ne koriste u navijačkim okršajima

Na mjestu sukoba su nađeni krvavi dijelovi odjeće, prazne staklene boce, dva noža s oštricama od osam i devet centimetara, a na jednom je bilo i tragova krvi. Zatim, pronađena je i letva kroz koju su zabijeni čavli kako bi se koristila kao oružje. Ona je također bila krvava, kao i još jedan komad drveta koji je pronađen. Također, pronađena je željezna cijev od 180 centimetara i kamen s tragovima koji izgledaju kao krv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz tih je navoda jasno kako su to bili rekviziti grčkih huligana. Pitanje je, čijih, jer u sukobu su sudjelovali i navijači Panathinaikosa koji su u dobrim odnosima sa Boysima, a s druge strane bili su i AEK-ove pristalice. Poznato je i kako su trojica ozlijeđenih Hrvata svi ozljeđeni oštrim predmetom.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo