Mamiću novo pojačanje stiže iz Bundeslige?

Nakon što se Gordon Schildenfeld preko medija ponudio Dinamo, špekulira se kako bi u Maksimir se mogao vratiti još jedan bivši dinamovac. Hrvoje Čale je zacementiran u 2.

12.12.2012.
17:11
VOYO logo

Poznata je stvar da Dinamo u zimskom prijelaznom roku traži lijevog bočnog, stopera i napadača. Kako u Maksimirskoj 128 ne misle previše potrošiti na prinove, okrenuli su se 'odbjeglim sinovima' čije karijere u inozemstvu su u slobodnom padu. Gordon Schildenfeld je pogriješio odlaskom u Rusiju. U redovima moskovskog Dinama mu ne ide po planu i već se otvoreno nudi, a rješenje za bok bi moglo doći iz Bundeslige.

Hrvoje Čale u Wolfsburgu je potpuno zaboravljen. Njegova odlična epizoda u Trabzonsporu ga je dovela do Njemačke i mjesta u hrvatskoj reprezentacije, ali u Bundesligi je upisao samo jedan nastup, odigrao je samo 26 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već godinu dana trenira s drugom momčadi, ne igra i hitno mu treba klub koji će mu pružiti minutažu. Kako pišu Sportske novosti, Dinamo bi mu mogao pružiti ruku povratka, pogotovo ako klub napusti Luis Ibanez. Čale (27) u Wolfsburg je stigao kao slobodan igrač, Dinamo bi za njega trebao nešto platiti, ali odšteta bi trebala biti simbolična.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo