HRVATSKI STRUČNJAK RASTURA U ITALIJI: / Pomrsio račune velikanu, otkrio tajnu uspjeha, a onda otvoreno priznao: 'Nisam spavao cijelu noć'

Image
Foto: Profimedia

Ivan Jurić preporodio je Veronu

6.2.2020.
9:10
Profimedia
VOYO logo

U odgođenom susretu 17. kola talijanskog nogometnog prvenstva Lazio i Verona su odigrali bez golova, pa su oba kluba produžili niz bez poraza, Lazio na čak 17, a Verona na sedam kola.

Domaćin je bio bliži pobjedi, a najbliže golu 'nebesko-plavi' su bili u 65. minuti kada je Luis Alberto pogodio vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lazio je ovim susretom produžio niz bez poraza na čak 17 kola. Posljednji poraz Rimljani su doživjeli koncem rujna od Intera (0-1), a nakon toga su su spojili 13 pobjeda i četiri remija. Verona, koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, je također produžili niz bez poraza i to na sedam kola.

Zadnji poraz Jurićeva momčad je upisala početkom prosinca od Atalante (2-3), a zatim upisala tri pobjede i četiri remija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice Jurić je priznao da nije spavao noć prije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogli smo pobijediti. Imali smo nekoliko prilika pred kraj utakmice. Igrali smo protiv vrlo snažnog i srčanog suparnika, ali igra moje momčadi čini me vrlo ponosnim", kazao je Jurić.

"U posljednje vrijeme igramo s lažnom devetkom, stvaramo puno prilika i dobro nam ide. Nastavit ćemo izvlačiti najviše što možemo od igrača koje imamo na raspolaganju. Da smo igrali s pravim napadačem primili bismo četiri gola", kazao je hrvatski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam spavao noć prije utakmice. Lazio je snažan suparnik i očekivao sam da će nas stisnuti u našoj polovici u drugom poluvremenu. Izdržali smo, pokazala odličan mentalitet, agresiju i zadovoljan sam pa ću se večeras naspavati", završio je.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo