VATRENI NA STUPU SRAMA: / Suparnički trener mu poručuje da se stidi, a ne brani ga niti njegov

Image
Foto: AFP

'Nemoj se valjati i držati za lice'

29.4.2019.
12:46
AFP
VOYO logo

Nogometaši Rangersa svladali su Aberdeen 2-0 u nedjeljnoj utakmici golovima Jamesa Taverniera udarcima s bijele točke. Oba je izborio 22-godišnji branič Nikola Katić zbog čega je trener suparnika Derek McInnes rigao vatru, a menadžer pobjedničke momčadi, proslavljeni Steven Gerrard, priznao da je – trebalo biti drukčije.

'Sramotno'

"To kako je dosuđen drugi jedanesterac i pritom i isključen moj igrač upravo je sramotno. Igrač Rangersa bi trebao pognuti glavu od stida zbog načina na koji je pao. Nije bilo baš nikakvog kontakta, mislim da je on trebao biti kažnjen zbog pokušaja iznuđivanja penala. Nažalost po nas, sudac je na to nasjeo", kazao je McInnes o Katićevom doprinosu utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je došlo do pogreške priznao je i Steven Gerrard koji je tu situaciju ovako opisao:

"Mišljenja sam da je prvi jedanaesterac ispravno dosuđen, ali drugi... Smatram da je Niko prerano pao, žao mi je zbog suparnika koji je dobio drugi žuti karton. Nadam se da će mu biti poništen jer mislim da nije trebao biti sviran jedanaesterac."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pretjerano'

Daily Record, pak, citira mišljenja stručnih komentatora utakmice, bivših škotskih reprezentativaca - Stevena Thompsona i Michaela Stewarta.

Thompson tako sve opisuje kao 'sramotno' i 'pretjerano' te dodaje da jedanaesterca nije bilo dok Stewart jasno kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam ja problem s time što je Katić pao, ali način na koji je ostao ležati nakon što je dodirnut rukom po vrhu glave... Nemoj se valjati i držati za lice."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo