'RECI ZEKA, SAMO RECI...' / Hrvatski prvoligaš poslije pobjede priredio šou kakav se ne pamti, pogledajte lude scene iz svlačionice

Image

Nakon utakmice igrači su zapjevali rener Zoranu Zekiću

17.12.2021.
20:56
VOYO logo

Na otvaranju 20. kola Prve HNL u Koprivnici su nogometaši Slaven Belupa pobijedili Lokomotivu s 2-1.  Pogotke su za Slaven postigli Ivan Krstanović (45+2) i Mario Marina (78). dok je za Lokomotivu zabio Marko Dabro (48).

Domaći su bolje započeli susret i već u 9. minuti Zapata je zatresao gredu. No, na gol se moralo čekati na sudaćku nadolnadu prvog dijela kada je nakon udarca Zapate lopta pogodila u ruku Soldu. Ivan Krstanović je bio precizan s bijele točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preskočili Istru

Lokomotiva je izjednačila već u trećoj minuti nastavka, a strijelac je bio Dabro, koji je iz poluvoleja s ruba kaznenog prostora pogodio mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 78.minuti Slaven dolazi do novoga vodstva koje im je omogućila loša intervencija gostujućeg vratara Santinija koji je ispustio loptu, a potom obrana Zagrepčana ne uspijeva očistiti. Na loptu je natrčao Marina iz BiH i zakucao je u mrežu.

Slaven je pobjedom preskočio Istru na osmoj poziciji, a Koprivničani sada imaju ogromnih 12 bodova više od "fenjeraša" Dragovoljca. Lokomotiva je ostala šesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo