Sammiru objašnjena 'istina'!

'Žao nam je što se koristi Dinamova retorika, pa je iskazivanje nezadovoljstva prema Mamiću i prijateljima automatski i hitac prema igračkom korpusu.

16.10.2012.
9:55
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u Osijeku igra kvalifikacijsku utakmicu s Walesom, a dosta očiju bit će uprto u Sammira, kojem se zviždalo na debiju u Skoplju.

Već nekoliko dana kruže priče kako bi velik dio hrvatskih navijača mogao napustiti Gradski vrt kad Sammir stupi na travnjak, no predstavnici navijača sumnjaju da će se to dogoditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taj dečko nije ništa kriv, on je samo personifikacija Mamićeva utjecaja. Zbog njega, međutim, svi mi ispadamo rasisti, a mnogima od nas najdraži igrač reprezentacije je – Eduardo. Čisto sumnjam da će se ostvariti taj scenarij", izjavio je za Jutarnji list predsjednik Udruge navijača Dinama Danijel Hrnjak, a tajnik Armade Denis Povh dodao:

"Ako mislite da je Osijek odabran slučajnim odabirom, grdno se varate. Osijek je emotivni spin, gdje će se bilo kakve uvrede učas krenuti dovoditi u kontekst hrvatstva, zajedništva, Domovinskog rata... svega čime se želi stvoriti jaz između nas navijača i ostalog nogometnog puka. Koji, doduše, sve više shvaća i vidi što se događa, a dokaz tome su i posjeti reprezentativnim utakmicama u Splitu i Zagrebu posljednjih mjeseci", kazao je Povh, dok su navijači zajednički poručili:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrači nisu, niti će ikad biti naša meta u borbi za pravdu. Žao nam je što se koristi Dinamova retorika, pa je iskazivanje nezadovoljstva prema Mamiću i prijateljima automatski i hitac prema igračkom korpusu. Ne, nije, Sammir je ispao žrtva, ali i lutka kojom bi se navijače posvađalo s igračima. Svi oni koji nose dres naša su svetinja, za razliku od vražjih lica oko njih koji gledaju vlastiti interes i nose smrt HR nogometu!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo