HRVATSKI NAPADAČ NA KORAK DO ODLASKA IZ JUVENTUSA: / Pojavila se vijest koja će se Mandžukiću jako svidjeti

Image
Foto: Profimedia, Alamy

Talijanski trener sa sobom bi trebao dovesti i Mandžukića koji je bio važan član njegove ekipe u Juventusu

16.10.2019.
16:20
Profimedia, Alamy
VOYO logo

Cijenjeni talijanski trener Massimiliano Allegri na korak je do preuzimanja Manchester Uniteda, a s njim bi u engleskog velikana mogli doći i dvojica nogometaša Juventusa - bivši hrvatski reprezentativni napadač Mario Mandžukić i Nijemac Emre Can.

Image
Foto: AFP, EMMANUEL DUNAND
Image
Foto: AFP, EMMANUEL DUNAND

Massimiliano Allegri

ALLEGRI PREUZIMA POSRNULOG VELIKANA? Sa sobom dovodi još jednu legendu, a u novom klubu bi mogao trenirati slavnog Hrvata

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ALLEGRI PREUZIMA POSRNULOG VELIKANA? /

Sa sobom dovodi još jednu legendu, a u novom klubu bi mogao trenirati slavnog Hrvata

Tuttosport je u srijedu objavio da su pregovori između Allegrija i čelnika Uniteda u završnoj fazi i Allegri je jako blizu preuzimanja posarnulog engleskog giganta.

Solskjaer razočarao

Allegri, koji se smatra jednim od najboljih trenera na svijetu, na klupi Uniteda će zamijeniti Norvežanina Ole Gunnara Solskjaera koji bi trebao dobiti otkaz nakon katastrofalnog ulaska u sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United se trenutno nalazi na 12. mjestu tablice Premierlige nakon što je u prvih osam kola osvojio tek devet bodova.

Talijanski medij da bi Allegri u Manchesteru trebao zarađivati više od sedam i pol milijuna eura po sezoni, kolika mu je bila plaća u Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez angažmana

Allegri je trenutačno bez posla nakon što je od 2014. do lipnja ove godine vodio Juve osvojivši pet naslova u nizu, četiri talijanska Kupa i dva talijanska Superkupa. Juve je pod njegovim vodstvom igrao i dva finala Lige prvaka, no oba je izgubio, 2015. od Barcelone, a dvije godine kasnije od Real Madrida.

Taj talijanski trener je u svojem razdoblju u Torinu blisko surađivao i s Mandžukićem koji je sada pred odlaskom iz Juventusu, a upravo Manchester Unted se spominje kao njegov mogući sljedeći klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, ALBERTO PIZZOLI
Image
Foto: AFP, ALBERTO PIZZOLI

Massimiliano Allegri i Mario Mandžukić

Hrvatski napadač u siječnju će gotovo sigurno poslije četiri godine napustiti Juventus. Iako je početkom godine potpisao novi ugovor promjena na klupi utjecala je na njegov status i izgubio je mjesto u momčadi. Novi trener Stare dame Maurizio Sarri odlučio je vratiti u život svog miljenika Gonzala Higuaina i to je presudilo bivšem Vatrenom.

Ljetos je bio nadomak transfera u Manchester United, ali je posao propao u posljednji tren. Nakon toga otvorila se opcije selidbe u Katar, međutim bivši Vatreni odbio je sve ponude iz te zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deset milijuna funti

Tuttosport je prije nekoliko dana pisao da je dogovor o prelasku napadača na Old Trafford praktički gotova stvar te da će se u od siječnja službeno biti njihov igrač. Daily Mail dodaje kako su klub i igrač postigli usmeni dogovor kao i to da će United platiti Juveu deset milijuna funti odštete.

A sada je sve izglednije da će ga tamo trenirati Allegri, trener koji je Mandžukića jako cijenio dok su obojica bila u Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo