Solidarnost / Hrvatski dragovoljac postaje 'žuti': Nositi će žute dresove za podršku Ukrajini

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Dizajn je sredio Robert Puntar, a ovo je posebna garnitura dresova koju klub izbacuje u suradnji s proizvođačem dresa Macronom.

27.3.2022.
13:37
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Već je više od mjesec dana prošlo od početka ruske invazije na teritoriju Ukrajine. Rat u zemlji još uvijek bukti, a iz države je pobjeglo više od milijun ljudi, uključuljući i brojne sportaše.

Jasne su posljedice početka rata u Ukrajini i u sportu. Rusija i ruski sportaši izbačeni su iz brojnih sportskih natjecanja i organizacija, a mnoge sportske momčadi javno su podržali Ukrajinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njima se idućeg vikenda pridružuje i Hrvatski dragovoljac, koji će svoje tradicionalne dresove zamijeniti sa žutom varijantom dresova s plavim detaljima oko ramena. Dizajn je sredio Robert Puntar, a ovo je posebna garnitura dresova koju klub izbacuje u suradnji s proizvođačem dresa Macronom.

Image
Foto: Hrvatski dragovoljac

Dragovoljac je trenutno zadnjeplasirana momčad Prve HNL. Skupili su samo četrnaest bodova u čak 28 kola ovogodišnjeg prvenstva, i skoro se sa stopostotnom sigurnošću može reći da će ispasti iz prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo