Vatreni još nikad nisu imali ovakve pripreme

Vodstvo Hrvatskog nogometnog saveza dogovorilo je prijateljsku utakmicu protiv Malija u preostalom slobodnom terminu uoči Svjetskog prvenstva.

15.2.2014.
11:33
VOYO logo

Hrvatska će 31. svibnja odmjeriti snage s reprezentacijom Malija nakon čega će 3. lipnja otputovati u svoj kamp u Brazilu. Prijateljski ogled s Malijem bit će odigran u Hrvatskoj, a mjesto odigravanja bit će naknadno potvrđeno.

"Zadovoljan sam zbog postignutog dogovora s Malijem jer se radi o profilu protivnika kakav smo priželjkivali. Mali je dvije godine zaredom osvajao treće mjesto na Afričkom kupu nacija, radi se o snažnoj ekipi koja će nam biti dobra priprema za Kamerun", izjavio je izbornik Niko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim dogovorom kompletiran je raspored prijateljskih utakmica hrvatske reprezentacije uoči Svjetskog prvenstva. Hrvatska će 5. ožujka gostovati u St. Gallenu kod Švicarske, a 6. lipnja odigrat će prijateljsku utakmicu protiv Australije u Brazilu.

"Drago mi je što sada imamo potvrđene sve utakmice jer možemo do kraja definirati svaki detalj priprema", dodao je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska otvara Svjetsko prvenstvo utakmicom protiv Brazila 12. lipnja u Sao Paulu, šest dana kasnije igra protiv Kameruna u Manausu, a natjecanje u skupini A okončat će protiv Meksika 23. lipnja u Recifeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo