veliki test za vatrene / Hrvatska će 'generalku' za Svjetsko prvenstvo u Rusiji igrati protiv Brazila?!

Hrvatska i Brazil međusobno su igrale tri puta. Vatreni su dosad protiv njih upisali dva poraza i jedan remi

28.12.2017.
11:17
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrat će krajem svibnja ili početkom lipnja iduće godine prijateljsku utakmicu protiv peterostrukih svjetskih prvaka Brazilaca! Čelnici Hrvatskog nogometnog saveza dogovorili su uvjete odigravanja susreta, predstoji samo utanačiti datum i mjesto odigravanja, doznaje Novi list. 

Ono što je izvjesno jest da će se utakmica odigrati u Engleskoj, iako još uvijek nije poznat tere, odnosno stadion koji bi trebao ugostiti ovaj veliki dvoboj, no dvije najizglednije opcije su Stamford Bridge - dom aktualnog engleskog prvaka Chelseaja - ili Anfield, dom još jednog velikana Premijer lige, Liverpoola. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U istom razdoblju u planu je odigravanje i prijateljske utakmice s jednom afričkom reprezentacijom.

Hrvatska i Brazil međusobno su igrale tri puta. U prvom susretu na splitskom Poljudu završilo je remijem 1-1. Vatrene je u vodstvo doveo Niko Kranjčar, a izjednačio je udarcem iz slobodnjaka Ricardinho

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Svjetskom prvenstvu 2006. godine u Njemačkoj Hrvatska se našla u skupini s Brazilom, odigravši protiv njega prvu utakmicu turnira. Južnoamerikanci su slavili 1-0, a jedini pogodak na utakmici postigao je Kaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji susret također je bio u skupini na SP-u, ovog puta Brazil je bio domaćin i bila je to prva utakmica turnira 2014. godine. Naši su poveli autogolom Marcela, no Neymar s dva i Oscar s jednim pogotkom donose preokret i pobjedu 'Selecau', piše Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo