HRVATI ODABRALI / Utakmica godine pratila se na Net.hr-u, naša sportska rubrika uvjerljivo najčitanija u zemlji

Image
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell/Net.hr

Naša sportska rubrika prošlog je tjedna bila najčitanija u zemlji, a u nedjelju smo ostvarili milijun klikova više od najbližeg konkurenta

15.11.2021.
16:21
Sanjin Strukic/Pixsell/Net.hr
VOYO logo

Kapetan reprezentacije Luka Modrić kazao je uoči utakmice protiv Rusa kako se radi o "utakmici godine". Vatreni su u teškim uvjetima svladali Ruse 1:0 i tako izborili plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Utakmica godine, igrala se i u medijima, barem sportskim rubrikama. Net.hr je tu, što se digitalnih medija, ostvario uvjerljivu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju je tako našu sportsku rubriku, prema Gemiusu, posjetilo 272.737 jedinstvenih korisnika, najviše među svim portalima. Ti su korisnici ostvarili i više od milijun i 848 tisuća klikova, što je milijun više od najbližeg konkurenta.

Sjajan rezultat ostvarila je naša sportska rubrika i na tjednoj razini. S 561.155 čitatelja i više od 6 milijuna page viewsa bili smo uvjerljivo najčitaniji u zemlji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Net.hr je dio RTL grupe koja je s više od 2 milijuna i sto tisuća čitatelja mjesečno jedan od vodećih digitalnih izdavača.

Nadamo se da ćete ostati uz nas i u Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo