HRVATI MARŠIRAJU BUNDESLIGOM: / Nezaustavljivi Krama zabio golčinu i asistirao, Pjaca srušio Herthu

Image
Foto: Screenshot

Andrej Kramarić i Marko Pjaca zabili su u 25. kolu Bundeslige

3.3.2018.
17:22
Screenshot
VOYO logo

U 25. kolu njemačke Bundeslige Andrej Kramarić potvrdio je sjajnu golgetersku formu i u 30. minuti doveo svoj Hoffenhaim u vodstvo protiv Augsburga 1-0. Jedan od aduta izbornika Hrvatske Zlatka Dalića na nadolazećem SP-u u Rusiji ovog ljeta sjajno se snašao i zabio glavom, iz okreta nakon centaršuta s lijevog krila, te time nastavio fantastički golgeterski niz.

PJACIN MENADŽER POSLAO PORUKU DEŽURNIM DUŠEBRIŽNICIMA: ‘Bespotrebno se diže panika, sjetimo se što je bilo 1998.’

https://www.dailymotion.com/video/x6fkwoq

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabio je, naime, već petu utakmicu zaredom i najzaslužniji je što Hoffenheim ponovno konkurira za mjesta koja vode u Europu. Ukupno je Krama na 8 golova u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarić i društvo na kraju su uzeli Augsburgu bodove pobjedom 2-0. Drugi gol na utakmici zabio je Gnabry u 50. minuti, na asistenciju Kramarića, što je njegova ukupno šesta za gol.

Uz Kramarića, u subotu u jakoj njemačkoj ligi zabio je i Marko Pjaca. Bivši dinamovac, igrač Juventusa na posudbi u Schalkeu, postigao je gol Herthi samo sedam minuta poslije Kramarića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjaca je postigao pogodak u 37. minuti za 1-0 Schalkea koji do kraja susreta nije zabio gol, ali ga nije niti primio i sad je ovaj ugledni njemački klub na drugom mjestu ljestvice, s 43 osvojena boda, bodom više od Frankfurta kojeg vodi Niko Kovač.

Kad smo kod Frankfurta, on je protiv Hannovera slavio s 1-0 pogotkom Dannyja da Coste u 39. minuti. Napadač Ante Rebić je za Eintracht igrao do 89. minute, a u prvih 20 minuta dva puta je ozbiljno zaprijetio protivničkom golu. U 6. minuti pucao je po sredini gola, pa je golman Hannovera to lakoćom ukrotio, a u 16. minuti je glavom gađao donji lijevi kut i golman gostiju jedva je zaustavio loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolfsburg, koji se nalazi u opasnoj zoni, na svom je stadionu izgubio od Bayer Leverkusena sa 1-2. Za Leverkusen su zabili Lucas Alario (31-PEN) i Julian Brandt (78), a utješni pogodak za "vukove" dao je Admir Mehmedi (79).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač Josip Brekalo je za Wolfsburg igrao do 67. minute, a branič Tin Jedvaj odigrao je drugo poluvrijeme za Leverkusen.

Večeras Leipzig dočekuje Borussiju Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Schalke 1 Pjaca (37) Hertha Berlin 0 - - - Eintracht Frankfurt 1 da Costa (39) Hannover 0 - - - Augsburg 0 Hoffenheim 2 Kramarić (30), Gnabry (51) - - - Hamburg 0 Mainz 0 - - - Wolfsburg 1 Mehmedi (79) Leverkusen 2 Alario (31-pen), Brandt (78)

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa


Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo