HRVAT GAZI U ITALIJI: / Objavljeni strašni podaci, Vatrenom cijela Serie A gleda u leđa

Image
Foto: AFP

Nitko se ne može pohvaliti brojkama poput njegovih

25.2.2019.
9:06
AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić bio je strijelac u 3-3 (2-1) remiju Intera na gostovanju kod Fiorentine u susretu 25. kola talijanskog prvenstva. Perišić je u 52. minuti iskoristio 11-erac kojim je povisio prednost svoje momčadi na 3-1. Bio je to tek četvrti pogodak Perišića u Serie A ove sezone.

Fiorentina je, inače, povela nakon samo 17 sekundi igre kada je De Vrij skrenuo loptu u vlastitu mrežu pod pritiskom Simeonea nakon što je Chiesa uputio prizeman centaršut, no Inter je vrlo brzo vratio u igru preko Vecina koji je poravnao u 6. minuti da bi Politano u 40. minuti pogodio za prednost gostiju prije odlaska na odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luda statistika

Nakon Perišićeva gola s bijele točke domaći su do kraja susreta uspjeli doći do boda sjajnim golom Muriela iz slobodnog udarca u 74. minuti i iz 11-erca kojega je u 11. minuti sudačke nadoknade iskoristio Veretout. Perišić i Marcelo Brozović odigrali su po svih 90 minuta za Inter, dok je Marko Pjaca u igru za Fiorentinu ušao u 58. minuti.

Image

Poslije utakmice pojavio se podatak koji ide u prilog hrvatskom veznjaku. Naime, Brozović je ove sezone u talijanskom prvenstvu definitivno potvrdio kvalitetu. O tome govori podatak da je ove sezone odigrao najviše uspješnih dodavanja (1576), najviše preciznih dodavanja prema naprijed (915) te je imao 55 uspješnih startova na loptu po čemu je također na prvom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo