ipak ništa od poljuda / HNS odustao od promjene grba: Poznat i stadion na kojem će se igrati prva kvalifikacijska utakmica

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Izvršni odbor HNS-a je donio odluku kako neće mijenjati grb iako je nedavno raspisao javni natječaj za dizajn

10.12.2018.
17:55
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija otvorit će nastup u kvalifikacijama za europsko prvenstvo 2020. godine utakmicom protiv Azerbajdžana 21. ožujka 2019. na stadionu Maksimir u Zagrebu, odlučeno je na sjednici Izvršnog odbora HNS-a koja je u ponedjeljak održana u Zagrebu.

Izvršni odbor HNS-a je donio odluku kako neće mijenjati grb iako je nedavno raspisao javni natječaj za dizajn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon provedenog javnog natječaja za prijedloge izgleda novog grba Hrvatskog nogometnog saveza, a imajući u vidu izvještaj Komisije za izdavačku djelatnost, Izvršni odbor HNS-a odlučio je kako niti jedno pristiglo rješenje ne bi predstavilo poboljšanje u odnosu na postojeći grb te stoga neće mijenjati aktualni grb za sljedeći natjecateljski ciklus. HNS se ovim putem zahvaljuje svim autorima na uloženom vremenu, trudu i kreativnosti tijekom ovog procesa," poručili su iz HNS-a.

Izvršni odbor je usvojio sve potrebne materijale za redovnu programsku sjednicu Skupštine HNS-a koja će biti održana 20. prosinca s početkom u 11:30 sati u hotelu Westin u Zagrebu. Pritom su prihvaćeni prijedlog programa rada Saveza te financijski plan za 2019. godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri dana nakon utakmice s Azerbajdžanom, hrvatska vrsta će gostovati u Mađarskoj. U skupini sa svjetskim doprvacima još su WalesSlovačka. Na EP 2020. će se plasirati prve dvije momčadi iz svake skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo