HNS OBJAVIO: / Ovo je novi dres u kojem će nas Vatreni predstavljati na Svjetskom prvenstvu

Image
Foto: Nike/HNS

"Svaki hrvatski igrač ponosan je što može nositi jedan od najljepših i najprepoznatljivijih dresova na svijetu", rekao je Luka Modrić

21.3.2018.
14:03
Nike/HNS
VOYO logo

Hrvatski nogometni savez na svojim je stranicama objavio fotografiju novih dresova hrvatske nogometne reprezentacije. Vatreni će u njima igrati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Sportski gigant Nike nastavio je s tradicijom atraktivnog dizajna i superiorne kvalitete dresa, što je komentirao i kapetan Hrvatske Luka Modrić: "Svaki hrvatski igrač ponosan je što može nositi jedan od najljepših i najprepoznatljivijih dresova na svijetu. Sviđaju mi se veliki crveno-bijeli kvadrati jer odražavaju našu ambiciju i potencijal. Prvi put u karijeri povest ću hrvatsku reprezentaciju kao kapetan na Svjetsko prvenstvo i ovaj dres će imati posebno značenje za mene."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kvadrati su veći nego ikad, čak dva do tri puta u odnosu na prethodne. Oni odražavaju odvažnost i ljepotu. Predimenzionirane kvadrate suparnik ne može ignorirati i stalan su podsjetnik na nacionalni ponos svakog igrača na terenu. Osim izvrsnosti u nogometu, Hrvatska ima jednu od vizualno najatraktivnijih momčadi današnjice", ističe Pete Hoppins, stariji kreativni direktor u Nike Footballu i dodaje:

"Hrvati su izuzetno ponosni na svoje nasljeđe. Ono se manifestira kroz dresove sa šahovnicom, inspirirane hrvatskom zastavom", stoji na HNS-ovim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikeova Vaporknit tehnologija čini dresove lakšima i prozračnijima kako bi se igrači kretali bez ikakvih smetnji. Hlačice su izrađene od istog materijala kao i majice te nemaju šavove, a samim time uklonjene su bilo kakve dodatne smetnje, istodobno omogućujući igračima bolju izvedbu na terenu", objavio je HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će prvu utakmicu u novim dresovima igrati u noći s petka na subotu u prijateljskoj utakmici protiv Perua. Vatreni će istrčati na teren u Miamiju u pričuvnoj, tamnoj garnituru dresova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo