ŠKOTSKI MEDIJI OBJAVILI SENZACIONALNU VIJEST: / Napadač Dinama velika je želja Stevena Gerrarda

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Moguće je da Dinamov napadač, koji ima iskustvo igranja na Otoku, do kraja prijelaznog roka preseli u Glasgow

24.7.2018.
10:35
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

Glasgow Rangersi doveli su u ovom prijelaznom roku Nikolu Katića iz Slaven Belupa, a čine se kako to neće biti posljednji transfer na relaciji Rangers - HNL ovoga ljeta jer Steven Gerrard ima još jednu veliku želju koju će mu uprava pokušati ispuniti.

Ofenzivna pojačanja

Škotski velikan nije pružio pretjerano uvjerljivu partiju u kvalifikacijama za Europsku ligu protiv makedonskog Škupija pa je legendarni kapetan Liverpool odlučio da je krajnje vrijeme da se dovedu pojačanja koja bi ojačala napad Rangersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač iz HNL-a

Škotski novinar Olly Dawes piše kako bi do kraja prijelaznog roka Gerrard mogao za napadačkim pojačanjem posegnuti baš u HNL. A kao najbolju opciju struka Rangersa vidi stasitog centarfora Dinama, Armina Hodžića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Efikasan napadač

"Hodžić (23) je vrlo efikasan u zagrebačkom Dinamu. U 108 utakmica postigao je 49 golova te pritom pokazao da je svestran napadač koji ima dovoljno vještine, brzine, lukavosti i fizikalija da ostvari veliki transfer. Bosanski internacionalac bi se zbog svih navedenih karakteristika odlično uklopio u sastav Rangersa. A pored svega, sportski direktor kluba Mark Allen je nakon dovođenja Katića rekao za službeni YouTube kanal Rangersa kako želi ponovo kupovati u HNL-u", piše Dawes.

Olakotna okolnost

"Hodžić je bio u Liverpoolu u isto vrijeme kad i Steven Gerrard. Proveo je tri godine u mlađim kategorijama 'redsa' i Gerrard se vjerojatno sjeća talenta koji Hodžić posjeduje. A kako je transfer Milwallovog Jakea Coopera ne baš izgledan, Rangersi bi svoj novac trebali usmjeriti prema dovođenju još jednog napadača i Hodžić bi trebao biti na radaru Gerrarda i sportskog direktora Allena", zaključuje Dawes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo