POKVARIO IM SE BUS / Hit momčad zapela na odmorištu: Igrači 'stopirali' prema Splitu kako bi stigli na noge Hajduku

Image

To se dogodilo kod odmorišta Dobra no nezgoda koja ih je zadesila nije pokvarila atmosferu u kadru najugodnijeg iznenađenja ovogodišnjeg HNL-a. Svi su morali van busa, a slobodno vrijeme na odmorištu su iskoristili za šalu

7.10.2022.
17:51
VOYO logo

Utakmica Hajduka i Varaždina u sklopu 12. kola SuperSport HNL-a na rasporedu je u subotu u 19.05. Iako su putovanja na utakmice HNL-a rutinska procedura za hrvatske klubove, Varaždinci su se našli u neočekivanom problemu. Naime, na putu do Splita im se pokvario autobus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To se dogodilo kod odmorišta Dobra no nezgoda koja ih je zadesila nije pokvarila atmosferu u kadru najugodnijeg iznenađenja ovogodišnjeg HNL-a. Svi su morali van busa, a slobodno vrijeme na odmorištu su iskoristili za šalu. Napisali su na komad kartona 'Split' i pokušavali su sebi riješiti transfer do Poljuda gdje za nešto manje od 24 sata trebaju drugoj momčadi lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak nakon nekog vremena nastavili su svoje putovanje prema jugu te se nadamo da će na odredište stići bez dodatnih smetnji.
Varaždin i Hajduk su u prvom dijelu prvenstva odigrali vrlo zanimljivu utakmicu, a usprkos inicijativi momčadi iz Grada baroka, Splićani su odnijeli puni plijen zahvaljujući sjajnoj partiji mladog vratara Sentića i dvama trenucima genijalnosti Marka Livaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo