HIT-IGRAČA HNL-A TRAŽILI SU HAJDUK I DINAMO, A ON OBJAVIO GDJE ĆE NASTAVITI KARIJERU: 'Ovo nisu mislili ni najveći optimisti'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Pred Goričanima je prisilna pauza, ponovno će se igrati tek 8. studenog, no Lovrića to ne zabrinjava previše

23.10.2020.
16:22
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Jedan od najzanimljivijih igrača Prve HNL Kristijan Lovrić potpisao je novi ugovor s Goricom, stoji na službenim stranicama kluba. Krilni napadač koji je navršio 24 godine postao je tražen na tržišu, za njega su se raspitivali Hajduk, Dinamo, ali i još neki strani klubovi. No odlučio je ostati vjeran svojoj Gorici, bar dok ne dođe prava ponuda.

"Osjećam se jako lijepo, nastavio sam suradnju sa svojim klubom, što je bio i cilj, budući da je prijelazni rok završio. Klub je ovim novim ugovorom pokazao da vjeruje u mene, a na meni je da nastavim na terenu pokazivati sve što sam pokazivao do sada. Nadam se da ćemo svi zajedno uspjeti ostvariti cilj koji smo si zacrtali, a to su kvalifikacije za Europsku ligu", rekao je Lovrić nakon jutarnjeg treninga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
U GORICI ČAK 16 SLUČAJEVA KORONAVIRUSA: /

Odgođena im je još jedna utakmica u HNL-u

Image
U GORICI ČAK 16 SLUČAJEVA KORONAVIRUSA: /

Odgođena im je još jedna utakmica u HNL-u

'Možemo igrati sa svima'

Došao je u Goricu prije više od dvije godine, u ljeto 2018. godine. U međuvremenu je odigrao 71 utakmicu za klub, postigao 31 pogodak i podijelio 19 asistencija. Kad je dolazio, priznaje, nije se nadao baš tako dobrom raspletu.

"Kad bih rekao da sam bio baš ovako optimističan, lagao bih. Pa ni najveći optimisti nisu mogli pomisliti da će Gorica ovako rasti iz sezone u sezonu. S tim da smo prošle sezone ipak malo rezultatski podbacili, nismo napravili ono što se od nas očekivalo i to nam najteže pada. Međutim, ove sezone pokazujemo iz utakmice u utakmicu da sa svima možemo igrati ravnopravno, da se možemo biti sa svakim protivnikom", rekao je Lovrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nogometaši Gorice slave

Prisilna pauza

Pred Goričanima je prisilna pauza, ponovno će se igrati tek 8. studenog, no Lovrića to ne zabrinjava previše.

"Mislim da nam to neće biti prevelik problem. Svi smo mi profesionalci i naravno da će svatko od igrača, bude li ikakve mogućnosti, trenirati sam kod kuće. Vjerujem da nam forma neće previše patiti, možda ćemo dobiti i neki dodatni impuls, trenirati još malo jače, podizati se i u trkačkom i u taktičkom smislu. Dobro će to funkcinirati, siguran sam da ćemo nastaviti gdje smo stali", rekao je Lovrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz od Dinama (2:3) gledao je na televiziji, nije mogao pomoći suigračima.

"Moj je dojam da smo mogli i morali uzeti više. U drugom poluvremenu bili smo bolji, zabili dva gola, imali prilike zabiti i treći, ali Dinamo kao Dinamo... Iskusna momčad, najbolja u državi, koja kažnjava svaku, i najmanju pogrešku, a tako je bilo i ovoga puta. Imali su i Gavranovića, koji je u sjajnoj formi, zabio je šest golova u tri utakmice za klub i reprezentaciju, i na kraju moramo reći da je Dinamo zasluženo pobijedio. Iako, i dalje vjerujem da ne bi bilo nezasluženo i da smo mi uzeli bod, možda i sva tri", zaključio je Lovrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo