Real 'čisti' svlačionicu! Potvrđen još jedan odlazak!

Aktualni prvak Turske, Galatasaray, u petak je službeno potvrdio transfer Hamita Altintopa koji je za 3.5 milijuna eura iz madridskog Reala prešao u istanbulski klub.

13.7.2012.
18:09
VOYO logo

Prošlog ljeta turski je reprezentativni veznjak iz Bayerna stigao u Real, no nije se previše naigrao u šampionskoj sezoni momčadi Josea Mourinha. Kako bi ga ista situacija očekivala i iduće sezone, logičnim se čini potez 29-godišnjeg Altintopa koji je odlučio sreću potražiti u Galatasarayu, pa će po prvi puta zaigrati u prvenstvu države u kojoj su rođeni njegovi roditelji.

Naime, Hamit Altintop rođen je u njemačkom Gelsenkirchenu, a prije Bayerna i Reala bio je član njemačkih Wattenscheida i Schalkea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S turskim prvakom je dogovorio četverogodišnju suradnju s godišnjim primanjima nešto ispod 3 milijuna eura. Galatasarayu je Altintop treće pojačanje za narednu sezonu u kojoj ga, uz pohod na obranu domaćeg naslova, očekuje i Liga prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije su dovedeni Umut Bulut iz Toulousea i Dany Nounkeu iz Gaziantepspora, a najveća želja oko koje još traju pregovori s Trabzonsporom je turski reprezentativni napadač Buruk Yilmaz koji je u dresu Trabzona u 74 nastupa upisao impresivnih 55 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo