HALILOVIĆ OTVORIO DUŠU: / Evo na što se najviše žali hrvatski dragulj u Njemačkoj

Image

Alen Halilović stigao je iz Barcelone za pet milijuna eura u HSV, a nakon tjedan dana treninga u Hamgurgu, Bildu je dao prvi intervju u Njemačkoj.

2.8.2016.
10:46
VOYO logo

"Ugodno se osjećam, dobro sam primljen, lakše mi je kad imam igrače koji govore mojim jezikom. Emir Spahić i Filip Kostić su ovdje. Emir je igrao s mojim ocem, a čim se HSV počeo zanimati za mene, odmah sam nazvao Spahića", kazao je Alen Halilović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Njemačkoj 20-godišnjeg hrvatskog veznjaka čeka naporan rad.

'Spahić mi je rekao da ću puno naučiti ovdje'

"Spahić mi je kazao kako je liga dosta teška, ali da ću puno naučiti ovdje. Radi se jako, u Španjolskoj je nevjerojatno da netko trenira tri puta dnevno. Iako je Barcelona najbolja na svijetu, ima najbolje igrače, sve je osvojila, nikad nisam imao teže pripreme", pojasnio je Halilović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijemce je zanimalo kako je Haliloviću bilo igrati i trenirati uz Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

""Sjajan je, skroman i ljubazan, uvijek želi pomoći. Svi ga u momčad vole, ne samo zato jer je najbolji igrač. Kopiram Messija, volim igrati 'jedan na jedan', potegnuti riskantno dodavanje...", kazao je Halilović o najboljem igraču današnjice.

Barcelona je pustila Halilovića samo uz mogućnost otkupa igračevog ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zanima me samo HSV'

"Sad me zanima samo HSV. Ima i gorih situacija nego kad vas četverostruki europski prvak tako tretira", dodao je hrvatski veznjak koji je vrlo aktivan na društvenim mrežama gdje ima milijun pratitelja.

"Počelo je kad sam potpisao za Barcelonu, a sad ljudi žele vidjeti kako igram nogomet", zaključio je Halilović koji je na pragu trećeg desetljeća, a već treću sezonu u inozemstvu. Nakon druge Barcelonine momčadi i zatim sezone u Sporting Gijonu, sad je došlo vrijeme za HSV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo