NEZADOVOLJSTVO BUJA / Hajdukovi navijači nakon kiksa protiv Istre uzeli novog trenera na zub, ali glavnog krivca vide u drugom čovjeku

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
18.9.2022.
15:14
Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk je u subotnjem dvoboju kiksao na Poljudu odigravši 2:2 s Istrom. Splićani su pred dobro popunjenim gledalištem dominirali veći dio susreta, a gosti su prijetili iz kontri i polukontri. Domaća momčad je čak došla do vodstva prekrasnim golom Marka Livaje, no Istra u desetak minuta okreće rezultat nakon nekoliko teških pogreški obrane bijelih. U smiraj dvoboja, Livaja još jednim spektakularnim golom spašava Hajduk, a do kraja susreta nije bilo više vremena da neka od momčadi dođe do punog plijena.

Image
IZ ROPOTARNICE POVIJESTI /

Donosimo rijetke fotografije gradnje Poljuda: Iz blata je niknuo jedan od najljepših stadiona Europe

Image
IZ ROPOTARNICE POVIJESTI /

Donosimo rijetke fotografije gradnje Poljuda: Iz blata je niknuo jedan od najljepših stadiona Europe

Bila je to druga utakmica na klupi za Mislava Karoglana koji je preuzeo vruću stolicu nakon naprasnog razlaza s litavskim strategom Valdasom Dambrauskasom. Navijači nakon razočarenja nisu imali razumijevanje za brige mladog trenera, zamjerili su mu neke izjave nakon utakmice, no jedan drugi čovjek se našao na njihovoj meti kao glavni krivac za trenutno stanje u Hajduku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam oću li plakat ili se smijat ili da iden izrigat se ili ono drugo za šta mi isto triba wc školjka. Pa ljudi moji jel ovo moguće?? Ne krivin Karoglana, nije čovik kriv šta ga se tu stavilo, nego onog ko ga je tu stavija. Ali Dambrauskas nije triba gledat da bi odgovara na ovakva pitanja, a ja na utakmici iz 26. reda bi mogla odgovorit bez da gledam snimku, Kale se vata za preponu koja mu je stradala vjerovatno u onom prekršaju koji je po meni bija čisti penal, a Grgić se vata za zadnju ložu. E to nisam sigurna jel od onog prethodnog prekršaja. Ali pogledat ću snimku ha ha ha ha, prestrašno da to trener uopće govori. Pa di si ti sinko gleda cilu utakmicu??? A šta se tiče trave i terena, pa u k… ako je to problem zašto je Dambrauskas potiran, opet stvar uprave???", bijesna je bila jedna prilično elokventna komentatorica koja je dodala i koga vidi kao stvarnog krivca.

"I jel stvarno Jakobušić misli da su svi krivi i neznaju svoj posal, a eto on jedini u ovom klubu pametan i zna. Drži se ti sinko mili vaterpola i aj ća kući vrime je!!! HŽV", završila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Bitno je da tebi bude buba u uhu i olovka u ruci… sve mi se čini da je ovaj talent potkopavao Dambrauskasa jer nastavlja s nekim njegovim idejama ili ti greškama, a možda su to bili njegovi savjeti prema Dambri", sumnjičav je i sklon teorijama zavjera drugi hajdukovac.

"Melnjak da loptu Ercegu na pravdi boga i ovaj kaže ja sam kriv, jer sam reka da igraju priko 6. On je kriv što Melnjak daje loptu protivniku. Pa ja to ne mogu virovat da to kaže normalan čovik", trećemu je zasmetalo preuzimanje odgovornosti trenera Karoglana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dubrovački šminker i Niko su devastirali Hajduk. Nikad nitko u povijesti kluba nije uništio toliko talenata i nikad nitko nije pružio manje prilike mladim igračima. Štetu koju su napravili ćemo osjećati godinama"

Image

"Svako pitanje mu je NE ZNAM"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebamo trenera sa autoritetom koji će uvesti disciplinu u igri te da igraju igrači koji su potpuno fizički spremni, jedini koji bi mogao dobiti mali popust je Livaja koji je klasa za sebe. Nije mi jasno zašto treneri uništavaju Mlakara, jednog vrlo dobrog i discipliniranog igrača. Također mi nije jasno što rade kondicijski treneri da igrači Istre mogu trčati, a naši ne mogu. Najveći problem je naša nedisciplinirana obrana, koju može posložiti iskusniji trener koji mora biti strog".

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo