Hajdukovi Brazilci se 'ubijali' u lazanjama i pomfritu

Iako ih je Hajduk najavio kao velika pojačanja, kao plod uspješne suradnje na relaciji Split – Rio, Patinho i Cassio zasad su miljama daleko od početnog sastava Bijelih.

11.2.2013.
12:38
VOYO logo

Istaknuo je to i trener Mišo Krstičević, koji nije zadovoljan onim što su Brazilci pokazali u nepuna dva mjeseca, koliko su u klubu.

Za razliku od Bjelokošćanina Kouassija, koji je već na pripremama oduševio Torcidu i zaradio nadimak Drogba, Brazilci su izazvali gnjev ljutitih navijača, koji su saznali da ih je sportski direktor Sergije Krešić doveo na temelju pogledanih DVD-ova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A velika pojačanja na kraju su ispala – ćorak. Dok su ostali hajdukovci na Poljudu u svečanoj rođendanskoj atmosferi razbijali ljubljansku Olimpiju, Patinho i Cassio bili su samo gledatelji. No, iako ih na terenu nema nigdje, Brazilci su očito oduševljeni restoranskom ponudom Splita. Simpatični dvojac je u nedjelju oko 14 sati svratio u popularni restoran podno Poljuda, u kojem su igrači Hajduka i stručni stožer česti gosti, te tugu zaliječio porcijom koja bi bila dovoljna i jačim dečkima – obilne mesne lazanje i brdo pomfrita.

I dok je Patinho uživao u slasnim zalogajima masnog talijanskog jela, grickao krumpiriće i igrao se iPhoneom, njegov sunarodnjak u sebe je doslovno trpao masnoću, kao da sutra ne postoji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanje je što bi rekao trener Krstičević da zna kako se hrani dvojac koji ne briljira na terenu i to uoči nastavka prvenstva, kad igrači tradicionalno moraju biti u najboljoj formi i na posebnoj prehrani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo