Pravilnik upotrebi kolačića
Portal Net.hr unaprijedio je politiku privatnosti i korištenja takozvanih cookiesa, u skladu s novom europskom regulativom. Cookiese koristimo kako bismo mogli pružati našu online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružati bez cookiesa. Daljnjim korištenjem ovog portala pristajete na korištenje cookiesa. Ovdje možete saznati više o zaštiti privatnosti i postavkama cookiesa
hnl

Hajdukovi Brazilci se ‘ubijali’ u lazanjama i pomfritu

Iako ih je Hajduk najavio kao velika pojačanja, kao plod uspješne suradnje na relaciji Split – Rio, Patinho i Cassio zasad su miljama daleko od početnog sastava Bijelih. A dok čekaju toplije dane, tugu liječe kalorijama…

Istaknuo je to i trener Mišo Krstičević, koji nije zadovoljan onim što su Brazilci pokazali u nepuna dva mjeseca, koliko su u klubu.

Za razliku od Bjelokošćanina Kouassija, koji je već na pripremama oduševio Torcidu i zaradio nadimak Drogba, Brazilci su izazvali gnjev ljutitih navijača, koji su saznali da ih je sportski direktor Sergije Krešić doveo na temelju pogledanih DVD-ova.

A velika pojačanja na kraju su ispala – ćorak. Dok su ostali hajdukovci na Poljudu u svečanoj rođendanskoj atmosferi razbijali ljubljansku Olimpiju, Patinho i Cassio bili su samo gledatelji. No, iako ih na terenu nema nigdje, Brazilci su očito oduševljeni restoranskom ponudom Splita. Simpatični dvojac je u nedjelju oko 14 sati svratio u popularni restoran podno Poljuda, u kojem su igrači Hajduka i stručni stožer česti gosti, te tugu zaliječio porcijom koja bi bila dovoljna i jačim dečkima – obilne mesne lazanje i brdo pomfrita.

I dok je Patinho uživao u slasnim zalogajima masnog talijanskog jela, grickao krumpiriće i igrao se iPhoneom, njegov sunarodnjak u sebe je doslovno trpao masnoću, kao da sutra ne postoji.

Pitanje je što bi rekao trener Krstičević da zna kako se hrani dvojac koji ne briljira na terenu i to uoči nastavka prvenstva, kad igrači tradicionalno moraju biti u najboljoj formi i na posebnoj prehrani.

Povratak na Net.hr