Hajdukovac kreće Jelavićevim stopama?!

Ivan Lendrić na korak je od odlaska iz Hajduka, a njegova nova destinacija trebao bi biti belgijski Waregem.

3.6.2012.
9:50
VOYO logo

Lendrić se s Belgijcima već dogovorio, a s Hajdukom se želi razići na miran način, premda bi, s obzirom na poljudsko stalno kuburenje s financijama, mogao tražiti i neke druge puteve.

Procjenjuje se da bi Hajduk od odštete mogao dobiti oko 600 tisuća eura, to bi zadovoljilo predsjednika Hrvoja Maleša. Međutim, ima i problema, predsjednik Nadzornog odbora Josip Paladino ne želi prodaju Lendrića, vidi ga kao predvodnika Hajdukovog napada u sljedećoj sezoni, ali mladi napadač baš i ne vjeruje u takvu kombinaciju, jer već dugo u Poljudu nije dobio pravu prigodu i inzistirat će na tome da ga Bijeli puste u Waregem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije pet godina u taj Waregem iz Hajduka je za pola milijuna eura otišao Nikica Jelavić, Poljud je jedva dočekao da ga se riješi, a danas je velika uzdanica Hrvatske na prvenstvu Europe.

Inače, Oremuš ima otvorenu kombnaciju s Izraelom, Tičinović s Danskom, a Blažević bi mogao prema poljskoj Wisli. Hajduk bi od ovih mini prodaja mogao zaraditi nekih milijun i pol eura, ali sve je to premalo za trenutne potrebe. Naravno, radi se i na nekim dolascima, a kako je propao dolazak Ivice Križanca, iskusni stoper mogao bi biti Ivan Radeljić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo