ODLIČNO RASPOLOŽEN / Hajdukova zvijezda Dario Melnjak ekskluzivno za RTL: 'Ako sam se već morao ozlijediti - sve za titulu!'

Pobjedu svojih suigrača u Osijeku iz Austrije je pratio Dario Melnjak koji je ekskluzivno za RTL otkrio kako je prošla operacija nakon teške ozljede koljena. Je li dobio pretpoziv ili ipak poziv Zlatka Dalića u reprezentaciju i to baš kad je čuo loše vijesti na svoj rođendan

9.11.2023.
20:51
VOYO logo

Pobjedu svojih suigrača u Osijeku iz Austrije je pratio Dario Melnjak koji je ekskluzivno za RTL otkrio kako je prošla operacija nakon teške ozljede koljena.

Image
UZDIGNUTA GLAVA /

Zrinjski nije mogao protiv Legie: Plemići poraženi u Poljskoj

Image
UZDIGNUTA GLAVA /

Zrinjski nije mogao protiv Legie: Plemići poraženi u Poljskoj

Da na travnjake neće tako skoro doznao je kada je napunio 31. godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„I već sam prihvatio da su svi scenariji mogući. Bilo je puno podrške. I sam sam bio svjestan, osjećao sam da u nozi nije dobro. Stvarno je bilo ok, više sam se fokusirao na one lijepe stvari, na obitelj, na prijatelje“, kaže nam Melnjak.

Ne postoji dobar tajming za ozljedu, ali peh je da se baš u tim trenucima vratiš na radar reprezentacije i dobiješ pretpoziv, odnosno, kaže Melnjak prvo poziv Dalića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Ja stvarno vjerujem, ali prvo moram biti dobar, zdrav. Prvi cilj mi je iz dana u dan osjećati se bolje, da noga bude bolje i samo napredovati. Sve ostalo će doći s vremenom“.

Sinoć je gledao utakmicu svojih Hajdukovaca protiv Osijeka i slavio s navijačima u Inssbrucku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Taman se otvorila rupa između mojih terapija i mi smo ih pozvali, pogledali smo zajedno dolje u predsoblju, ovo je sad stopostotni učinak Hajduka otkad sam u Inssbrucku. Vjerujem da svi ljudi koji vole nogomet da su uživali u naših 45 minuta.“

Ali navijači se pitaju kada će ponovno gledati svog ljubimca, kada će ponovno zaigrati lijevi bek Hajduka?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Stvarno je teško o tome sada govoriti. Ja bih volio što prije, svi bi mi voljeli da smo što prije zdravi. Ako je baš za ovu titulu moralo se dogoditi da se ja ozlijedim, samo sve da se osvoji ove godine“, zaključio je Melnjak.

KSW 88 GLEDAJTE NA PLATFORMI VOYO U SUBOTU OD 20 SATI

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo