HAJDUKOV ŠPANJOLAC NAJAVIO NAJVEĆI HRVATSKI DERBI: / 'Nemam problema s pritiskom, a na Maksimir idemo pobijediti'

Image
Foto: PIXSELL, Miranda Cikotic/PIXSELL

Igrač Hajduka najavio je dvoboj protiv Dinama na Maksimiru

14.2.2018.
13:54
PIXSELL, Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Španjolac Borja Lopez u Hajduk je stigao prošle godine iz Barcelone B, a za splitsku momčad upisao je 23 nastupa i zabio dva gola uz tri asistencije. Stoper "Bilih" najavio je najveći hrvatski derbi koji je na rasporedu u nedjelju od 15 sati na Maksimiru.

Hajduk je u prvoj utakmici proljetnog dijela sezone pobijedio Cibaliju u Vinkovcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LOVA DO KROVA: Otkriveno koliko će senzacionalno Hajdukovo pojačanje iz Barce zarađivati u bijelom dresu

"Dobra pobjeda, tri nova boda, ali sada je samo Dinamo bitan. Znamo da je to važna utakmica, ako dobijemo možemo smanjiti razliku na vrhu. Siguran sam da ćemo ovaj tjedan odraditi dobro kako bi pokušali pobijediti", rekao je Lopez za Dalmatinski portal i osvrnuo se na sljedećeg protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica će biti s puno intenziteta

"Igrao sam protiv njih samo na Poljudu, kada smo se sastali na Maksimiru bio sam ozlijeđen. Mislim da će biti slična utakmica kao što je bila u Splitu s puno intenziteta, puno akcija u sredini terena. Ako budemo agresivni i dobri možemo ih svladati. Imamo dobru momčad, kvalitetu za zabiti. Ohandza i Said su u dobroj formi, idemo u Zagreb sa ciljem da pobijedimo", nastavio je.

Kao ključ uspjeha naglasio je kompaktnost u svim linijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ključno je biti kompaktan i iskoristiti šanse koje će nam se sigurno ukazati tijekom susreta. Nemam problema s pritiskom. Znamo da je riječ o vrlo važnoj utakmici, ali spremni smo za to. Moramo pobijediti za svoje navijače, za klub", rekao je.

Prvenstvo je još otvoreno

Dinamo nakon 21 kola ima 53 boda, 12 više od drugoplasiranog Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je još sve otvoreno, do kraja je ostalo 15 kola. Puno je još bodova u igri, ako dobijemo Dinamo razlika će biti devet bodova. Vidjet ćemo kako će se rasplesti, ali sigurno je da ćemo se boriti do samog kraja", zaključio je španjolski stoper za Dalmatinski portal.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo