HAJDUKOV EKSPLOZIVNI BRAZILAC UOČI DERBIJA: / 'Bit ćemo bolji nego na Maksimiru, očekujem pobjedu'

Image
Foto: Pixsell

Hajduk dočekuje vodeći Dinamo ove srijede u 19 sati na Poljudu

2.4.2019.
8:30
Pixsell
VOYO logo

Hajduk i Dinamo ovu srijedu u 19 sati igraju derbi Prve HNL. Nakon što je prošli susret velikih rivala otišao na Dinamovu stranu (1-0 na Maksimiru), Bijeli ovoga puta ulaze u utakmicu u sjajnoj formi. Pobijedili su u četiri od posljednjih pet prvenstvenih ogleda, a jedan od najboljih pojedinaca bio je i Brazilac Jairo, koji je postigao četiri pogotka.

"Nije da odbijam razgovor ili fotografiranje s navijačima, ali držim se po strani, nisam vam ja taj tip, pa me valjda zbog toga ni ne primjećuju", rekao je u razgovoru s 24 Sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro nam ide, pogotovo u zadnje vrijeme, s Mijom [Caktaš] je lako igrati, daš mu loptu i on će je pospremiti u gol. Vjerujem da je i njemu lako igrati sa mnom, jer se jako dobro razumijemo na terenu", dodao je.

'Nitko sretniji od mene ako postanem najbolji strijelac lige'

"Cilj svakog ofenzivca je zabiti što više golova i tako pomoći svojoj momčadi, a ako usput postane i najboljim strijelcem lige, to bi bilo veliko priznanje. Nitko sretniji od mene", rekao je brazilski napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Do utakmice u Puli nismo uopće razmišljali o Dinamu, isto kao što ni sada ne razmišljamo o Osijeku. Idemo utakmicu po utakmicu, u ova dva dana ćemo se pripremiti kako bi odigrali najbolje što možemo. Očekujemo pun stadion, sjajnu atmosferu i tešku utakmicu. I prošla je bila takva, mogli smo i mi pobijedili, ali smo nesretno izgubili, dobili smo taj jedini gol iz slobodnog udarca. U svakom slučaju sad očekujem da budemo puno bolji i da mi zabijemo i pobijedimo", zaključio je igrač Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo