Apsurd iz Hajduka: Svim silama se žele riješiti svoje najveće mlade nade

Hajduk još uvijek drži otvorene pregovore sa londonskim Tottenhamom oko transfera svojeg najvećeg talenta Andrije Balića.

23.5.2014.
22:53
VOYO logo

Prema pisanju Sportskih novosti, zbog Balića u Splitu je prije dvadesetak dana boravio sportski direktor Spursa Franco Baldini. Nije tajna da Tottenham želi dovesti Balića i da je spreman za njega platiti 1,5 milijuna eura. Ali, nije ni tajna da ga se Hajduk želi riješiti pod svaku cijenu. Barem tako ispada, kada malo bolje analiziramo ove pregovore.

Iako, Hajduk tu ponudu još nije prihvatio, a niti Balić i njegova obitelj nisu dali svoj pristanak za transfer. Svatko ima svoje razloge a Hajduk u ovom poslu jedino i isključivo gleda što bolju zaradu. Balićeva obitelj bi radije htjela da ovaj mladi perspektivni igrač ostane u Hajduku gdje bi igrao i tako učio zanat, dok bi u Londonu grijao klupu i pitanje je kako bi se njegova mlada nogometna londonska priča završila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/ke6xpA5DcRo

Novi momenat u cijeloj priči je da bi Hajduk mogao pristati na prodaju ovog 16 - godišnjaka u Tottenham, ali za iznos koji ne bi bio manji od dva milijuna eura te uz dodatak da igrač ostane sljedeću sezonu na posudbi u Hajduku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako bi Hajduk došao do novca, a zadovoljila bi se i igračeva želja da ostane još neko vrijeme u Hajduku. Nešto slično dogodilo se s Marijom Pašalićem koji je još prošle zime dogovorio transfer u Chelsea, ali tamo će otići ovog ljeta. Kako će se ova priča završiti, to ćemo tek vidjeti. Samo, šteta je da se Hajduk odriče ovakvog mladog talenta samo zbog zarade, i to nakon samo jedne utakmice za prvu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo