PROMJENA NA KLUPI / Hajduk smjenio već drugog trenera Osijeka ove sezone: Rene Poms dobio 'pedalu'

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Poms je otišao nakon domaćeg poraza od Hajduka u polufinalu Kupa u srijedu, a iz Osijeka su priopćili da će javnost pravovremeno obavijestiti o izboru novog trenera i stručnog stožera

2.3.2023.
16:07
Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

NK Osijek i Rene Poms sporazumno su dogovorili prekid suradnje, a uz austrijskog trenera Pomsa, klub će napustiti i cijeli stručni stožer, objavio je Osijek na svojim stranicama.

Image
JOŠ SAMO MALO /

Osijek razveselio navijače videom s Pampasa: 'Rođendanska želja uskoro ispunjena'

Image
JOŠ SAMO MALO /

Osijek razveselio navijače videom s Pampasa: 'Rođendanska želja uskoro ispunjena'

Poms je otišao nakon domaćeg poraza od Hajduka u polufinalu Kupa u srijedu, a iz Osijeka su priopćili da će javnost pravovremeno obavijestiti o izboru novog trenera i stručnog stožera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujemo Reneu i njegovom stožeru na svemu što je dao za naš klub. Od prvog dana bio je izuzetno korektan, pratio je klupsku strategiju i rezultatski podigao momčad u teškom trenutku.

Na žalost, u nogometu se stvari brzo preokrenu i nakon serije negativnih rezultata zaključili smo da je ovo najbolje rješenje za klub i za momčad", rekao je sportski direktor Ivica Kulešević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poms je preuzeo funkciju trenera nakon što je s nje otišao Nenad Bjelica koji je također postao bivši nakon utakmice protiv Hajduka, unatoč tome što je porazio Splićane. Od Osijeka se oprostio i Rene Poms.

"Bilo mi je zadovoljstvo raditi u Osijeku, to mi je prvo samostalno trenersko iskustvo. Imali smo dobar početak, mislim da smo radili i dobar posao. Na pripremama je nešto otišlo u krivom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nismo imali sreće s uvjetima u kojima smo igrali neke utakmice, nadovezali su se problemi s ozljedama igrača i svaka utakmica koja je bila izjednačena prelomila se na stranu suparnika.

Mislim da je ovo dobar trenutak da se klub i momčad vrate na pobjedničke staze, želim im sreću u tome, a zajednički dogovor s klupskim vodstvom je da je u ovom trenutku najbolja opcija za klub da se raziđemo i da nastavim svojim putem slijediti svoje ambicije", rekao je Rene Poms.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo