Hajduk proživljava katastrofu: Tudoru sinula 'fantastična' ideja?!

Hajduk je u rezultatskoj krizi i trener Igor Tudor mora razbuditi svoje uspavane igrače. Bijeli su tako otišli na team building, sjajno se zabavili, a rezultat sve ga vidjet će se u nedjelju.

26.9.2014.
8:38
VOYO logo

Hajduk već više o mjeseca dana ne za pobjedu u prvenstvu. Još otkako su Bijeli razvalili Zadar (6:0) nizali su se samo loši rezultati.

Osijek u Gradskom vrtu (0:2), Dinamo na Poljudu (2:3), pa dva remija protiv Zagreba (2:2) i Splita (1:1). Između toga dogodilo se i ispadanje u Europi od Dnjipra. Jedini svijetli rezultat bila je pobjeda u šesnaestini finala Hrvatskog kupa protiv niželigaša Funtane (2:0), ali i u toj utakmici Hajduk je visio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tudor je zato odlučio prodrmati momčad pa je organizirao team building u Istri. Odveo je Tušo svoje nogometaše na paintball. Neka se momci malo ispušu. Maskirani vojnici nakon što su jedan drugome obojili uniforme otišli su i na karting gdje su odmjerili snage u svojim vozačkim sposobnostima.

Kako govore u Hajduku dečki su se sjajno zabavili, napunili pozitivnom energijom i dobili ono nešto što im je trebalo. Rezultat svega vidjet ćemo u nedjelju kada Splićani gostuju na Aldo Drosini protiv Pamićeve Istre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo