HAJDUK PREDSTAVIO SEDMOGODIŠNJU STRATEGIJU: / 'Naši cilj je pobjeđivati, biti održiv i razvijati se'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Predstavljena je strategija splitskog prvoligaša

9.4.2018.
20:07
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Strategiju razvoja nogometnog kluba Hajduk do 2025. godine predstavili su u ponedjeljak predsjednik kluba Ivan Kos i predsjednik Nadzornog odbora Slaven Marasović koji su poručili kako je cilj razvijati sve klupske strukture kako bi se polučili kontinuirani rezultatski uspjesi i osigurala opstojnost kluba.

"Naš plan je da u sljedećih sedam godina dosegnemo maksimalne učinke i maksimalnu učinkovitost svih klupskih potencijala," poručio je Kos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po njegovim riječima na izradi ove strategije konzultirano je oko 150 osoba različitih profila među kojima su bili navijači i predstavnici medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon toga je skupina stručnjak uobličila sedmogodišnju strategiju Hajduka," objasnio je Kos.

Marasović je naglasio kako je Hajduk prije nekoliko godina bio na rubu bankrota, a sada se sedmogodišnjom strategijom želi postići opstojnost kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naši cilj je pobjeđivati, biti održiv i razvijati se jer bez razvoja i stabilnosti ugrozila bi se njegova opstojnost," kazao je Marasović. Pri tomu je rekao kako je Hajduk u prošlosti imao "vrhunske rezultate, ali nakon toga su ostajale financijske rupe koje su ugrožavale opstojnost kluba."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo