Hajduk izazvao urnebes u 92. minuti! I Torcida 'prevarila' policiju!

U posljednjem susretu 13. kola hrvatskog prvenstva Hajduk je gostovao u Zagrebu kod Hrvatskog dragovoljca.

20.10.2013.
20:03
VOYO logo

Hajduk je u Zagrebu imao bučnu podršku Torcide, koja je očekivano vrijeđala čelništvo HNS-a, a smjestila se po cijelom stadionu, pa i na 'domaću' tribinu, baš kao i Bad Blue Boysi u subotu u Parku mladeži.

U 11. minuti je Sušić opalio s ruba šesnaesterca, no neprecizno, dok je tri minute kasnije udarac isprobao Kluk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 22. je Bukva pucao iz slobodnog udarca, no Čović je obranio njegov pokušaj, dok je u 35. Jačinović ubacio u kazneni prostor, ali Bačelić-Grgić nije pogodio mrežu gostiju.

Zato je to uspjelo Iliji Sivonjiću u 39. minuti koji se nakon odlične lopte sjurio prema golu Hajduka i matirao Kalinića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač domaće momčadi se i u 52. minuti našao u vrlo izglednoj situaciji, no ovaj put je Hajdukov golman bio uspješniji.

Gosti su izjednačili u 59. preko Bencuna koji je koju minutu prije ušao u igru. Prihvatio je jednu loptu u kaznenom prostoru i s desetak metara pogodio za izjednačenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vršajević je u 68. minuti pucao s 20-ak metara visoko iznad gola, a dvije minute kasnije je Bencun dodao Bukvi, koji s desetak metara također nije precizan.

U 81. minuti Andrijašević nakon ubačaja nije bio precizan glavom. Dvije minute kasnije Hajduk je imao novu priliku nakon kornera. Vratar Hrvatskog dragovoljca se poskliznuo, Sušić pucao glavom, no čuvar mreže se uspio podići i zaustaviti udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 85. minuti je Sušić izbio pred vrata domaćina nakon sjajne lopte, no Čović je opet sačuvao svoj gol. U 90. minuti je branič Hrvatskog dragovoljca pogriješio, no Hajduk nije uspio to kazniti.

U drugoj minuti sudačke nadoknade Bencun je nakon Sušićevog odličnog dodavanja zabio za 2:1 nakon čega je nastao delirij, a Igor Tudor i njegovi igrači su poletjeli prema tribini sa svojim navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski dragovoljac - Hajduk 1:2 Split - Dinamo 1:0 Rijeka - Zadar 3:0 Lokomotiva - Istra 1961 2:1 Slaven Belupo - Osijek 2:0

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo