Napokon je i Hajduk nekog 'razvalio'

U 11. kolu hrvatske nogometne lige Hajduk je na Poljudu svladao Cibaliju s 4:0. Bila je to sjajna predstava Bijelih koji su na kraju susreta mogli slaviti s puno osjetnijom razlikom.

5.10.2012.
20:54
VOYO logo

Hajduk je na početku susreta odmah krenuo žestoko. Bijeli su stalno prijetili gostujućoj obrani, a najopasniji je bio Vuković koji je u prvih 20-tak minuta u dva navrata imao priliku zatresli mrežu Cibalije.

Nije bio precizan, a novu je priliku dobio u 23. minuti kada je u kaznenom prostoru gostiju Rugašević srušio Vršajevića. Crnogorac je bio precizan s bijele točke i doveo Hajduk u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splićani su do kraja poluvremena pritiskali, ali u konačnici je uvijek nedostajao kvalitetan zadnji pas. Do poluvremena se rezultat nije mijenjao, a Bijeli u nastavak krenuli u istom ritmu. Već u 50. minuti sudac ponovno pokazuje na jedanaesterac nakon što je Terzić sapleo Stanojevića. Opet je točan realizator bio Vuković.

I onda su Bijeli krenuli još lepršavije, nizale su se prilike za prilikom, ali su napadači redovito promašivali. No, u 73. minuti jednu je takvu priliku iskoristio Caktaš. Hajduk nije stao, tražio je još pokoji pogodak, a novi je pao u 86. minuti kada je Milić zabio za konačnih 4:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U preostala dva susreta 11. kola Lokomotiva je u Maksimiru pobijedila Zadar s 2:1 pogocima Bručića i Kramarića iako su gosti poveli preko Ivančića. Zagreb i Inter podijelili su bodove, poveli su gosti preko Šarića, a konačnih 1:1 postavio je Abdurahimi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo