HAJDUK TEŠKO DO BODOVA PROTIV CIBALIJE: / Bijeli bez nekolicine bitnih igrača odigrali lošu utakmicu

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

U posljednjoj utakmici 12.

15.10.2017.
20:47
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Trener splitskog sastava Joan Carrillo nije mogao računati na kartoniranog kapetana Nižića, kao ni na ozlijeđene Futacsa, Almeide i Carbonierija, što se i osjetilo u igri bijelih. Sva tri pogotka pred oko 6000 gledatelja na Poljudu pala su izvan kaznenog prostora.

Prvo se zatresla mreža vinkovačkog gola, kad je Toma Bašić u 6. minuti odlično izveo slobodan udarac sa 23 metra, prebacio živi zid te snažnim i preciznim udarcem svladao Brkića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, samo sedam minuta poslije Cibalia je izjednačila. Hrvoje Plum se iznenada s više od 20 metara odlučio pucati prema Hajdukovim vratima, što je iznenadilo i Dantea Stipicu pa su gosti došli do izjednačenja. To je bio i rezultat prvog poluvremena u kojem je Cibalia bila ravnopravan suparnik 'bijelima'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednik je odlučen u 57. minuti. Kapetan Hajduka Josip Radošević odlučio se na udarac lijevom nogom sa 18 metara i vrlo precizno pogodio desni donji kut vinkovačkih vrata.

Utakmicu je sudio Dalibor Mlakar iz Zagreba. Nakon 12. kola vodi Dinamo sa 30 bodova. Rijeka je druga sa 25, a Hajduk treći sa 23. Četvrti Osijek ima 21 bod. Lokomotiva je peta sa 15, a Inter šesti sa 14 bodova. Sedmi Slaven Belupo ima 13, osma Istra i deveta Cibalia imaju po devet bodova, a posljednji je Rudeš sa sedam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Prva HNL - 12. kolo Hajduk - Cibalia 2-1 (Bašić 6, Radošević 57 / Plum 13)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven - Inter 1-2 (Kendes 82 / Andrić 29, 64)

Odigrano prije: Dinamo - Osijek 1-1 Istra 1961 - Rijeka 1-0 Rudeš - Lokomotiva 0-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

INTER SLAVIO U KOPRIVNICI: Zaprešički sastav kreirao iznenađenje i pobijedio Slaven


Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo