Ludnica u Splitu: Hajduk na tronu!

Hajduk je ostao na prvom mjestu. U derbiju 14. kola domaćeg prvenstva Bijeli su nadigrali Lokomotivu rezultatom 3:1.

26.10.2013.
11:36
VOYO logo

Najave o punom stadionu nisu se obistinile, ali posjeta je više nego odlična za hrvatske prilike. Oko 18.000 gledatelja stiglo je na Poljud i vidjelo pobjedu svojih ljubimaca.

Hajdučko srce Goran Jozinović danas bilježi 100. nastup u bijelom dresu, dok je Avdiji Vršajeviću uručen dres jer je kao reprezentativac BiH zasad jedini sigurni putnik na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splićani su već u 4. minuti zabili gol, ali zbog zaleđa poništen je pogodak Andrijaševića. Očekivano, Bijeli su stisnuli Zagrepčane od početka utakmice. Dvije šanse imao je Illuridze, ali nije pogodio.

Lokosi su tek u 23. minuti imali prvi opasniji napad, Vršajević je spasio Hajduk, u posljednji trenutak je počistio loptu ispred Mesarića. Hajduk je poveo u 38. minuti! Bencun je zabio na asistenciju Illuridzea. Lokosi su pred odmor zamalo izjednačili nakon kombinacije Bručića i Šituma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu Hajduk je nastavio dominaciju, a posebno je svečano na tribinama bila u 63. minuti kada je Torcida proslavila svoj 63. rođendan bakljadom. No, mreža se nije tresla do 88. minute kada je Brencun zabio svoj drugi gol na utakmici.

U sudačkom dodatku vidjeli smo još dva pogotka. Pjaca je smanjio zaostatak na 2:1, da bi Pašalić ubrzo zabio za konačnih 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo