Predstavljen 'Hajduk' koji ne živi vječno

Hajduk je krenuo u novi projekt. Nakon Hajdučkog piva i travarice Hajdučice, Bijeli su krenuli korak dalje. Na red su došli mlijeko i mliječni proizvodi.

9.12.2013.
13:49
VOYO logo

Uprava Hajduka na čelu s Marinom Brbićem dogovorila je suradnju s proizvođačem mlijeka i mliječnih proizvoda Mils. Tako će od sada svaki ljubitelj bijele boje imati priliku popiti čašu hajdučkog mlijeka ili jogurta, te pojesti hajdučki mliječni namaz.

Proizvodi u trgovine stižu u tradicionalnim pakiranjima, a npr. Hajdučki tvrdi jogurt ukrašen je bojama kluba uz prigodnu poruku 'živi vječno', što baš i nije točno s obzirom na rok trajanja jogurta...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No šalu na stranu, kako doznajemo, Hajduku će pripasti 15 posto od ukupne prodaje, a Bijeli se nadaju da će zaraditi milijunski iznos.

"Ujedinjenjem snage branda Hajduka, kao i kvalitete i prepoznatosti tradicionalnih proizvoda Milsa, odnosno od danas Hajdučkog jogurta, Hajdučkog mliječnog namaza, Hajdučkog svježeg sira i Hajdučkog mlijeka, uljepšat ćemo obroke svim ljubiteljima mliječnih delicija, no isto tako i dodatno potaknuti sugrađane na konzumaciju punovrijednih mliječnih proizvoda i zdrav život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajdučko mlijeko na policama trgovina pojavit će se početkom veljače 2014. godine, dok s ostalim proizvodima startamo već danas", istaknuli su iz Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo