'Hajduk će puno toga otkriti, ali ne idemo u Split'

Dinamovu pobjedu protiv Lučkog iz svečane lože maksimirskog stadiona gledao je i asistent Jose Mourinha, Jose Manuel de Morais.

28.8.2011.
15:43
VOYO logo

Kruno Jurčić je protiv Lučkog izveo poprilično izmijenjenu momčad, pa Mourinhov skaut nije imao previše toga za vidjeti.

"Teško je donositi bilo kakve zaključke nakon ovakve utakmice Dinama. Vidim da je trener promijenio dosta igrača. Lijepo je bilo vidjeti ovu mladu momčad, naročito mi se svidjela njihova pas igra", rekao je Morais za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno bolji uvid u snagu Modrih mogli bi dobiti u derbiju 10. rujna na Poljudu, međutim Joseov čovjek od povjerenja smatra da nema potrebe da dolazi u Split.

"Naravno da bi ta utakmica mogla biti bolji barometar kad se radi o snazi Dinama, nakon nje bismo sigurno mogli donijeti neke konkretnije zaključke. Međutim, mi već imamo dosta informacija o Dinamu, posebno s ove dvije posljednje utakmice koje su vaši nogometaši odigrali s Malmöom. Zato ne vjerujem da će bilo tko iz Reala gledati utakmicu Hajduka i Dinama", dodao je Morais.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi smatraju da će Modri biti lagan zalogaj Realu, ali skaut Kraljevskog kluba napominje kako gotovo sigurno neće biti opuštanja u Madridu uoči dolaska u Zagreb.

"Ne, ne i ne... mi nikada ne razmišljamo na takav način. Real Madrid respektira svaki klub protiv kojeg igra. Znamo da svaka momčad koja igra protiv nas želi dati najbolje od sebe, želi nas pobijediti. Utakmicu s Dinamom ne doživljavamo kao nekakvu lakšu utakmicu. Za Dinamo se pripremamo kao za bilo kojeg suparnika u Ligi prvaka", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108280015006 arti-201108270206006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo