Play ponuda

VIDEO: / Užasan neugodnjak pred TV-kamerama

shimmer fallback

Urugvajski nogometni stručnjak Gustavo Poyet otpušten je s menadžerske pozicije engleskog drugoligaša Brightona, a za informaciju je saznao u televizijskom prijenosu uživo...

24.6.2013.
12:14
Play ponuda

Poyet je radio kao stručni komentator BBC-ja za utakmicu Kupa konfederacija između Nigerije i Španjolske kada je saznao da više nije trener Brightona.

"Ovo je sjajna priča za BBC. Menadžer je ostao bez posla dok je radio prijenos uživo, te na taj način saznao. Mene iz kluba nitko nije obavijestio, ni poslao poruku ili e-mail. Mislim da sam ja prvi nogometni trener koji se našao u ovakvoj poziciji. Nakon ovoga ću spremiti tužbu protiv kluba, jer smatram da je to jedino ispravno", rekao je Poyet.

Urugvajac je navodno suspendiran od strane kluba još otkako je Brighton ispao u polufinalu doigravanja za prvu ligu (Premierliga) od Crystal Palacea. Poyet je navodno u svlačionici nakon utakmice imao nekoliko fizičkih nasrtaja na igrače s kojima nije bio zadovoljan na travnjaku, te ga je klub zbog toga momentalno suspendirao, a sada i otpustio.

Recimo i da je Brighton već ponudio bivšem Barceloninom veznom igraču Oscaru Garciji dvogodišnji ugovor da naslijedi Poyeta na menadžerskoj poziciji.

Play ponuda
Play ponuda