ZAMALO JE NAPUNIO GAĆE / Guardiolu usred noći po ulici naganjao napasni navijač i nasmrt ga preplašio: 'Gdje ćeš Pep? Zašto bježiš'?

Image
Foto: Twitter

Pitanje je hoće li i nakon ovog iskustva ponovo izaći sam na ulice Manchestera jednom kada sunce zađe.

11.7.2022.
14:58
Twitter
VOYO logo

Ponajbolji nogometni menadžer svijeta i šef struke Manchester Cityja, Pep Guardiola, imao je dosta neugodno iskustvo s jednim navijačem. Naime, Pepa je jedan napasni navijač zaskočio na ulici usred noći i to kako bi ga žicao sliku.

Guardiola se proteklog tjedna vratio u Manchester kako bi započeo s pripremama za novu sezonu, a on svoju formu održava i vožnjom bicikla i to noćnom. No, pitanje je hoće li i nakon ovog iskustva ponovo izaći sam na ulice Manchestera jednom kada sunce zađe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaskočio ga navijač

Guardiolu je na ulici na biciklu zapazio jedan navijač i počeo sumanuto juriti za njim vičući iz petnih žila: "Pep, može li fotografija? Pep, gdje ćeš? Zašto bježiš"?

Navijač je bio poprilično euforičan i nasrtljiv, a Pep je procijenio, doduše dosta neoprezno, da će stati i vidjeti što nasrtljivi navijač želi. Pep je stao, sišao s bicikla i pozirao s navijačem, ali s poprilično prestravljenim izrazom lica. Na kraju mu je odbio dati ruku i nešto mu je kratko poručio te je nastavio svojim putem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo