GUARDIOLA ZALIVEN PIVOM PORUČIO: / 'Hladno je i smrdi. I mislim da se neću vratiti!'

Image
14.5.2016.
22:46
VOYO logo

Posao mu ipak još nije gotov, sljedeće subote vodit će momčad u finalu Njemačkog kupa u ogledu protiv dortmundske Borussije, no crta se može podvući i pivom natopljeni Guardiola ju je i podvukao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je hladno! A i smrdi. Ali nemam problema s tim, to je tradicija. U Barceloni toga nema", prokomentirao je nekadašnji strateg katalonske momčadi proslavu uspjeha s ovom koju vodi od 2013. godine.

Želi uspjeh Ancelottiju

"Bio je ovo krasan dan. Obično su ovakve utakmice dosadne budući da nedostaje koncentracije, no ova je bila dinamična. Obrana naslova prvaka velika je stvar za moje igrače, a što se mene tiče, ja sam ovdje puno toga naučio i odlazim kao bolji trener no što sam bio kad sam stigao. Žao mi je što nismo osvojili Ligu prvaka, žao mi je zbog navijača, ali posebice igrača. I iskreno se nadam da će Carlo Ancelotti izboriti finale", najavio je nasljednika Guardiola koji će sljedeće sezone voditi Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da se nikad neću vratiti. Bayern treba novog trenera i borbu na drugoj razini", zaključio je Guardiola, a prenosi Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo