JOŠKO NA UDARU / 'Guardiola ne može biti zadovoljan svojim braničem. Gvardiol mora biti bolji'

Image

Hrvatski branič snosi veliku odgovornost za drugi gol Plavaca, zbog čega je nakon utakmice prozvala legenda Liverpoola Jamie Carragher

13.11.2023.
9:14
VOYO logo

U posljednjoj utakmici 12. kola engleskog nogometnog prvenstva Chelsea i Manchester City su na Stamford Bridgeu igrali 4-4 (2-2).

Image
EURONOGOMET /

Gvardiol i Kovačić zaigrali u derbiju s osam golova, Smolčić zabio za bod Eintrachta

Image
EURONOGOMET /

Gvardiol i Kovačić zaigrali u derbiju s osam golova, Smolčić zabio za bod Eintrachta

Bio je to susret pun preokreta igran po jakoj kiši u kojem je aktualni prvak bio bliže pobjedi, ali je domaći sastav golom s bijele točke u sudačkoj nadoknadi spasio bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City je poveo iz kaznenog udarca kojega je realizirao Haaland (25-11m), Chelsea je okrenuo golovima Thiaga Silve (29) i Sterlinga (37), da bi na 2-2 uoči odlaska na odmor poravnao Akanji (45+1). Početkom nastavka Haaland (47) je svojim drugim golo vratio prednost na stranu Cityja, Jackson (67) je izjednačio na 3-3 da bi Rodri (86) uz poveliku dozu sreće donio novo vodstvo za City udarcem s distance koji je na putu prema mreži pogodio Thiaga Silvu i promijenio smjer. No, Dias je u sudačkoj nadoknadi 'pomeo' Broju, a precizan s bijele točke bio je Palmer (90+5-11m).

Joško Gvardiol odigrao je čitav susret za City kod kojega je Mateo Kovačić ušao u igru u 79. minuti i sudjelovao u akciji za četvrti gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski branič snosi veliku odgovornost za drugi gol Plavaca, zbog čega je nakon utakmice prozvala legenda Liverpoola Jamie Carragher.

"Guardiola ne može biti zadovoljan svojim braničem. Gvardiol mora biti bolji. Pa koliko smo puta vidjeli Sterlinga u dresu Cityja kako postiže takav gol na drugoj vratnici", rekao je Carragher za Sky Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetsko rukometno prvenstvo za žene ekskluzivno od 29. studenoga gledajte na VOYO

Pogledajte i što je mladi hajdukovac Šimun Hrgović rekao nakon debija za Hajduk

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo